KARSINTASARJA ALKAA KOOVEEN OSALTA

Mestis-karsinnat alkoivat eilen, kun Peliitat voittivat Porvoon Huntersin. Tänään pääsee KOOVEE testaamaan Suomi-sarjan mestarin päivän kunnon, kun Kajaanin Hokki saapuu Tampereelle. Mestis-paikka varmistuu paras seitsemästä systeemillä eli neljä voittoa vaaditaan.

KOOVEE on saanut ladata akkujaan ja valmistautua karsintoihin lähes kahden viikon ajan. Tämä tauko on varmasti tullutkin tarpeeseen, jotta runkosarjan lopun heikot esitykset on saatu pyyhittyä pois mielestä. Joukkue on harjoitellut hyvin ja ilme harjoituksissa on ollut positiivisella tavalla rento. Pelaajat tiedostavat otteluiden tärkeyden, mutta tärkeitä pelejä vartenhan koko kausi on harjoiteltukin. Tosipelit saavat pelaajatkin syttymään eri lailla.

Hokki selvitti tiensä karsintoihin voittamalla ensin D-Kiekon suhteellisen helpolla, mutta FPS piti heitä ahtaalla ja vasta viides ottelu ratkaisi Hokin selviytymisen karsintoihin. Hokkihan kuului pitkään Mestiksen kärkijoukkueisiin, voittaen kertaalleen Mestiksen mestaruudenkin, mutta joutui taloudellisten vaikeuksien vuoksi luopumaan sarjapaikastaan kesällä 2017. Nyt uusittu seuraorganisaatio on tekemässä uutta nousua. Riittääkö se vielä tänä keväänä KOOVEEta vastaan, se nähdään lähipäivien aikana.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran Suomi-sarjassa viime kaudella. Tuolloin Hokki voitti molemmat kohtaamiset.

KOOVEE edelliset ottelut

Hokki edelliset ottelut

 

Peliitat – KOOVEE 4 – 1

Hokki – FPS 6 – 2

 

KOOVEE – TUTO 4 -5 vl

FPS – Hokki 5 -2

 

KOOVEE – SaPKo 1 – 6

Hokki – FPS 1 – 6

 

KOOVEE – KeuPa HT 2 – 5

FPS – Hokki 4 -5 ja

 

KOOVEE – Hermes 3 – 2

Hokki – FPS 5 – 4

 

 

Seuraa heitä:

Julius Valtonen, KOOVEE: Vauhtia, röyhkeyttä sekä ratkaisuhalukkuutta löytyy

Vili-Jesper Koivula, KOOVEE: Runkosarjan tehokkain, jatkaa pistetehtailua myös karsinnoissa

Ville Saloranta, KOOVEE: Tuulennopea laitahyökkääjä valmiina tosipeleihin

Markus Still, Hokki: Taskuraketti ja vaarallinen viimeistelijä

Heikki Klemetti, Hokki: Ollut koko kauden erittäin tehokas, riittääkö Mestis-joukkuetta vastaan?

Lari Kukkohovi, Hokki: Tolppien välissä tärkeässä roolissa

 

Veikkauksen kertoimet:

1 – 1,28

X – 6,20

2 – 5,90

Veikkaus asettaa odotetusti KOOVEEn suursuosikiksi. Tasoeroa luonnollisesti löytyy, mutta tämä ensimmäinen ottelu on myös aina se kaikkein paras paikka haastajan yllättää. Kotivoiton kerroin on pelaamisen kannalta hiukan liian alhainen ja soveltuu pelattavaksi ainoastaan ison kertoimen kera. KOOVEEn voitto tänään on erittäin todennäköinen, mutta irtoaisikohan se vasta jatkoajalla?

 

Ottelu pelataan Hakametsässä klo 17:00 alkaen.

Katsottavissa Elisa Viihde Sport 1-kanavalta. Lähetys alkaa klo 16:50

Vältä jonotus ja osta liput ennakkoon: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-hokki-2019

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!