Keskiviikon vieraaksi saapuu K-Vantaa

KOOVEE kohtaa joulukuussa K-Vantaan peräti neljästi ja tänään on kyseessä tuosta sarjasta sen toinen osaottelu. Vantaalaiset voittivat viikko sitten kotikentällään lukemin 5-3 ja yrittävät uusia tuon tempun nyt Hakametsässä.

KOOVEE-voiton jälkeen on K-Vantaa hävinnyt kahdesti vieraskentillä. Tappiot tulivat sekä Joensuussa että Iisalmella, jossa ratkaisu löytyi vasta jatkoajalla. Vantaalaiset ovat tällä hetkellä kuusi pistettä playoffs-viivan alapuolella, joten tarve lisäpisteille on kova. Tämä on kauden neljäs keskinäinen kohtaaminen joukkueiden kesken. KOOVEE voitti kaksi ensimmäistä ja K-Vantaa tuon viimeisimmän. Lisäksi joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti Suomen cupissa, jossa molemmat voittivat kotonaan.

Lohipaitojen tehokkaimmat pelaajat ovat olleet Joonas Niemelä sekä Harri Kainulainen, joilla molemmilla on kasassa 20 tehopistettä. Illan otteluun vantaalaiset saavat täydennystä, kun pelaajia on toipunut loukkaantumisista ja Jokereiden A-nuoristakin on nostettu ketjullinen tulevaisuuden lupauksia. Loistavaa tulokaskautta pelaava Eetu Mäki on iskenyt lähes piste per peli tahtia tehoja ja ketju Pavol Regenda–Jolle Nikander–Rasmus Lahnaviik on ollut tehokas A-nuorten SM-sarjassa. Maalinsuulle on odotettavissa kumiukkomainen Aleksanteri Heiskanen.

KOOVEE kuittasi lauantaina tappionsa voittamalla kotona SaPKon samoilla 5-3 lukemilla. Joukkue on nyt vuoronperään voittanut ja hävinnyt jonkin aikaa, joten nyt olisi korkea aika aloittaa jälleen voittoputki. Sarjataulukossa kolmantena olevan KOOVEEn edellä ovat Ketterä pisteen ja IPK kahden pisteen päässä.

Kultakypärä vaihtaa pitkästä aikaa omistajaansa. kun Janne Seppänen saa sen kannettavakseen. Hän nousi tasapisteisiin Otto Mäkisen kanssa, mutta on tehnyt enemmän maaleja kuin laukauksiaan suotta säästelevä Mäkinen. Maalilla pelaa jälleen Kristian Tamminen, joka torjui loistavasti lauantaina. Luukkuvahtina nähdään Nokialta lainalta palaava Tomi Risteli.

Ottelu alkaa normaaliin tapaan klo 18.30 ja otteluun kannattaa liput hankkia ennakkon täältä: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-k-vantaa-2019-3

Tänään jälleen D-kulmauksessa valmentajien haastattelut ja ennakkotunnelmat klo 18.00.

 

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!