KOOVEE aloittaa vieraskiertueensa Iisalmesta, yhdeksäs perättäinen voitto kiikarissa

KOOVEE on saanut alkuviikon keskittyä harjoitteluun ja aloittaa viikon pelit tänään Iisalmessa IPK:ta vastaan. Mestiksen kärjessä kahdeksan pisteen erolla oleva KOOVEE hakee jo yhdeksättä perättäistä voittoaan.

Isäntäjoukkue IPK on viime aikoina pelannut hieman vaisusti. Neljästä edellisestä ottelustaan se on voittanut ainoastaan yhden. Sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs, mutta joukkue on tosin pelannut yhden tai kaksi ottelua muita vähemmän. IPK saa kokoonpanoonsa mukaan pelikiellosta vapautuvan Ilkka Pikkaraisen, mutta Ville Sippala saattaa puolestaan joutua pelikiellon vuoksi sivuun. Kurinpidon päätös ilmoitetaan todennäköisesti päivällä. Konkari Pikkarainen on joukkueen tehokkain pelaaja ja hänen merkityksensä IPK:lle on todella suuri.

IPK on myös erittäin hyvä alivoimajoukkue, joten KOOVEEn ylivoiman on tänäänkin pystyttävä jatkamaan tehokasta viimeistelyään. Siinä pitää tosin olla puolustusvalmiuskin kunnossa, sillä Niki Koskinen on kahdesti iskenyt maalin alivoimalla. Toki myös KOOVEEn Erik Ahopelto on kahdesti alivoimalla osunut, joten myös isäntien ylivoima joutuu olemaan hereillä. Maalinsuulla IPK:lla on useimmiten torjunut Henri Kiviaho, joka todennäköisesti torjuu tänään KOOVEEtakin vastaan. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet toisensa kahdesti, molempien voitettua kotiottelunsa.

KOOVEE voitti sunnuntaina Hakametsässä RoKi:n 2-1, Juho Jokiharjun ja Roby Järventien tehdessä maalit. Roby on noussut hätyyttelemään jo Mestiksen maalintekijätilaston kärkeä 18 osumallaan, Hokin Jarkko Harjulalla on kasassa kolme osumaa enemmän. KOOVEEn maalinsuulla viime aikoina loistavasti pelannut Eetu Mäkiniemi saattaa jäädä Ilveksen käytettäväksi, mutta Tomi Risteli on osoittanut olevansa edelleen yksi Mestiksen kärkimaalivahdeista, joten sen suhteen KOOVEElla ei ongelmaa ole.

Ylivoimaisesti eniten maaleja Mestiksessä iskenyt KOOVEE miehittää tehotilastoja mukavasti. Mestiksen top-10 pistepörssistä löytyy kolme Dynamon pelaajaa. Janne Seppänen on toisena kolme pistettä Harjulaa jäljessä, taikuri Otto Mäkinen neljäntenä ja kapteeni Anton Ollikainen kymmenentenä. Mäkinen johtaa samalla Mestiksen syöttöpörssiä. Järventie jahtaa myös tulokkaiden pistepörssissä TUTO:n Lassi Vanhataloa, jolla on tällä hetkellä kaksi pistettä enemmän kerättynä. Puolustajien pistepörssin kärjestä löytyy Jimi Kuronen ja Markus Västilä on kolmantena.

Ottelu alkaa normaaliin tapaan klo 18.30. Otteluun on vapaa pääsy, sillä IPK:n yhteistyökumppanit mahdollistavat ilmaisen sisäänpääsyn ja maksavat 2€ jokaisesta katsojasta IPK:n juniorityön tukemiseen. Ottelu on myös jälleen nähtävissä Ruutu Urheilun kautta.