KOOVEE kohtaa kovassa vireessä olevan Peliitat kotonaan

Tampereen KOOVEE on aloittanut kauteen valmistavat harjoitusottelut mallikkaasti, ainakin tuloksien perusteella. Niin TUTO kuin KeuPa HT ovat taipuneet vahvistuneen tamperelaisjoukkueen edessä. Seuraavaksi KOOVEEn kaatamista saapuu yrittämään Heinolan Peliitat, joka viime viikolla onnistui voittamaan Liigassa pelaavan Pelicansin joukkueen.

Tuossa ottelussa toki liigajoukkueelta puuttui useita vakiokokoonpanon pelaajia ja Peliitoillakin oli NHL-tason maalivahti Karri Rämö maalinsa suulla. Joka tapauksessa voitto oli ansaittu ja hieno sulka päävalmentaja Vesa Petäjän hattuun. Maalintekijöinä kunnostautuivat Samu Kaasinen kahdesti sekä kertaalleen Joonas Uimonen, Eetu Rissanen ja Eemeli Jeskanen.

KOOVEE on siis kahdesti pelannut ja molemmat ottelut ovat päättyneet Dynamon voittoon. Ensin Forssassa pelatussa ottelussa kaatui TUTO lukemin 5-2 ja kotiluolassa pelattu ottelu KeuPa HT:ta vastaan päättyi hienoon 7-4 kotivoittoon. Maali-iloittelua on siis nähty ja sitä toivotaan näkyvän myös perjantaina Peliittoja vastaan.

KOOVEEn tehomiehiä ovat olleet Otto Mäkinen ja Miika Heikkilä kuudella tehopistellään. Hyvää taustatukea he ovat saaneet Jimi Kuroselta (4 pistettä) sekä kolmen tehopisteen miehiltä Vili-Jesper Koivulalta ja Elias Elomaalta. Maalissa KOOVEE on peluuttanut jo kolmeakin eri maalivahtia, joista SaiPasta saapunut Kristian Tamminen omaa toistaiseksi parhaimmat tilastot.

Kuuntele, mitä päävalmentaja Miikka Kuusela ja ulkomailta palannut hyökkääjä Miika Heikkilä olivat mieltä peliä edeltävän päivän aamuna:

 

Ottelu alkaa perjantaina 30.8. klo 18.30 Haka 2:ssa. Liput helpoiten ennakkoon https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-peliitat-2019-1

Muista myös tämän kuun loppuun kestävä erittäin edullinen kausikorttitarjous: https://www.seat4.me/kausikortti/koovee/koovee-mestis-kausikortti-99-e