KOOVEE matkaa Forssaan nälkäisenä ja ärsytettynä

KOOVEEn pelit jatkuvat tänään Forssassa FPS:n avaessa oman kevätkautensa. Eilinen niukka tappio Peliitoille Hakametsässä ei ollut tuloksellisesti sitä, mitä joukkue lähti hakemaan. Yleisilme joukkueella oli kuitenkin hyvä ja muutamalla lisäviilauksella peliä pystytään kyllä parantamaan.

Päävalmentaja Juuso Hahl oli aamujäiden jälkeen luottavaisin mielin. Eilisestä pelistä otetaan hyvät asiat matkaan ja kehityskohteisiin kiinnitetään enemmän huomiota.

  • Hyökkäysalueen maaliedustapelaaminen on kehityskohde. Päästetyn maalin hintaa myös pitää korottaa, muuten eilinen oli positiivinen suoritus. Työmäärä ja sitoutuminen oli hyvällä tasolla ja suurimmaksi osaksi peli sen näköistä, kuin yritetäänkin

Tänään vastaan luisteleva FPS on Peliittojen tavoin erittäin työteliäs joukkue, joka pyrkii aggressiivisella karvauspelillä kiekonriistoihin jo hyökkäysalueella. Mikäli KOOVEE pystyy hyvin paineen alta lähtemään omiin hyökkäyksiin, niin hyökkäyspäädyssä kyllä löytyy riittävästi taitoa maalien tekemiseen.

Kokoonpanoihin tulee yksi muutos, kun lahjakas Brett Harrison ottaa Lassi Korpelan paikan kolmosketjussa.

FPS kärsi syyskaudella maalinteon tehottomuudesta ja joukkue onkin tehnyt selvästi vähiten maaleja Mestiksessä. Isompia vahvistuksia joukkue ei ole haalinut ainakaan toistaiseksi, vaan pitkälti samalla koostumuksella forssalaiset lähtevät kautta jatkamaan. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin he ovat tauon aikana saaneet viimeistelyään parannettua.

Ottelu alkaa normaaliin tapaan klo 18.30 ja pelataan ilman yleisöä. Ottelun näkee kuitenkin Ruutu-palvelun kautta kätevästi.

Hakametsässä pelataan jälleen kevään kotiottelupäivänä torstaina, silloin vastustajaksi saapuu K-Vantaa.