KOOVEE matkaa tänään FPS:n vieraaksi – lisää kokemusta hankittu hyökkäyspäähän

Torstaina K-Vantaan jatkoajalla voittanut KOOVEE lähtee tänään pistejahtiin Forssaan, jossa nousijajoukkue FPS yrittää katkaista neljän tappion putkeaan. KOOVEE riveihin on liittynyt loppukauden kattavalla sopimuksella konkarihyökkääjä Henri Tuominen, joka tuo johtajuutta lisää nuorekkaaseen joukkueeseen.

FPS:lla on takanaan neljä tappiota, joten kotijoukkueella on varmasti kova halu napata täydet pisteet illan ottelusta. He ovat saaneet maalinsa suulle hyvän vahvistuksen HPK:n liigajoukkueesta, kun Daniel Lebedeff saapui toistaiseksi lainalle Forssaan. 21-vuotias HIFK:n kasvatti vietti viisi edellistä kautta Yhdysvalloissa juniori- ja yliopistosarjoissa ja ehti HPK:n mukana pelata kuusi liigaottelua ennen Forssaan siirtymistään.

FPS:n tehokkain pelaaja on ollut puolustaja Paavo Tyni, joka on paukuttanut tehot 2+8. Hyökkääjistä Juhani Tamminen alkaa hiljalleen heräillä ja on seuran sisäisessä pistepörssissä toisena 3+5 tehoillaan.

Henri Tuominen on saanut opiskelunsa päätökseen ja vahvistaa joukkuetta loppukauden. Tuominen on syksyn ollutkin mukana joukkueharjoituksissa, mutta opiskelukiireiden vuoksi hyppää peleihin mukaan vasta ensi viikon puolella. Tuomisella on takanaan 149 Liigan runkosarjan ottelua ja ennen kahden vuoden opiskelutaukoaan hän pelasi kaksi ja puoli kautta Tsekeissä.

KOOVEE palasi takaisin voittojen tielle torstaina, kun se jatkoajalla otti voiton K-Vantasta. Tuossa ottelussa kunnostautuivat Liam Finlay ja Santeri Sillanpää kahdella tehopisteellään sekä kauden ensimmäisen mestispelinsä torjunut Ville Kolppanen. Joukkue pelaa tänään samalla kokoonpanolla kuin torstainakin, ainoastaan Oskari Halmeen palatessa mukaan riveihin seitsemänneksi puolustajaksi.

Nähdäänkö tänäänkin Liam Finlayn tuuletuksia?

Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 17.00 ja on nähtävissä suorana Ruutu-palvelun kautta.

Seuraava kotiottelu pelataan jo tiistaina, jolloin klo 18.30 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu K-Espoo. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!