KOOVEE saa torstaina vieraakseen K-Vantaan

Itsenäisyyspäivän juhlinnan jälkeen on paluu arkeen myös jääkiekkoilijoilla ja Hakametsässä nähdään viihdyttää jääkiekkoa KOOVEEn isännöidessä K-Vantaata. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla KOOVEEn ollessa pisteen edellä, joten tasaista ottelua voidaan ennakoida.

K-Vantaa saapuu Tampereelle kolmen tappion putkessa, joka alkoi viime viikolla juuri KOOVEEn hakiessa Tikkurilasta täyden pistepotin. Tuon jälkeen lohipaidat ovat kahdesti hävinneet jatkoajalla, sekä TUTO:lle että KeuPa:lle.

Viime viikon voitto-ottelussa maalintekijöinä olivat vantaalaisilta Kasper Lundell, Ville Rautiala ja Santeri Hartikainen. KOOVEEn maalit iskivät Jere Kivimäki, Niko Lahtinen, Tomi Purmola sekä Sever Bilgili. Sekä Paavo Hölsä että Patrik Hamrla torjuivat 24 laukausta.

Vantaalaislähtöinen Tomi Purmola on laukonut kauden kuudesta maalistaan puolet juuri kasvattiseuraansa vastaan. Kuva: Samuli Huikuri

Molemmat joukkueet himoitsevat nousevansa kuuden parhaan joukkoon, KOOVEElla siihen on matkaa kolme ja K-Vantaalla neljä pistettä. Tosin myös taustapeiliä on syytä vilkuilla, sillä vain pisteen päässä vantaalaisista on 11. sijalla oleva KeuPa HT. Tärkeitä pisteitä on siis jaossa.

Torstaina ei pelata Liigaa eikä Mestiksessäkään ole muita otteluita, koko jääkiekkoa seuraava Suomi kääntää siis katseensa Tampereelle ja Hakametsään. Mikäli haluat olla paikan päällä jännittämässä ottelua, niin hanki liput ennakkoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/ . Mikäli taas haluat katsoa ottelun kotisohvaltasi, on se katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu tilauksella.

Seuraavaa kotiottelua ei tarvitse kauaa odotella, sillä jo lauantaina vieraaksi saapuu Kiekko-pojat Joensuusta.