KOOVEE päätti viikon komeaan voittoon TUTO:sta

TUTO – KOOVEE 1-3 (0-1,1-0,0-2)

Perinteikkäät seurat KOOVEE ja TUTO lähtivät mittelemään paremmudesta hiukan eri lähtökohdista. Siinä missä TUTO oli kahden ottelun voittoputkessa hamuassa pääsyä kuuden joukkoon, oli KOOVEE karvaan kotitappion myötä tipahtanut pudotuspeliviivan alapuolelle.

KOOVEE esitti suhteellisen ehjän 60 minuuttisen ja osoitti jälleen sitä taisteluilmettä, mitä joukkueelta odotetaankin.

Erä 1:

KOOVEE tuli erittäin hyvin sisään otteluun ja pelasikin huomattavasti parempaa kiekkoa kuin torstaina. Hyökkäyspelissä on juonikkuutta ja tilanteita saatiin luotua läpi erän, vaikkakin ylivoimalla ei tulosta saatukaan aikaiseksi.

Erätauolle kuitenkin päästiin KOOVEEn johdossa, sillä reilu kolme minuuttia ennen taukoa tulostakin syntyi. Maalinälkäinen Samu Markkula iski irtokiekon ohi Jere Huhtamaan, syöttäjinä Sebastian Soini ja Janne Seppänen.

Erä 2:

Vauhdikas toinen erä oli tasainen, joskin KOOVEElla oli enemmän vaarallisia maalintekopaikkoja. Epäonnen soturina oli Samuli Vainionpää, jonka maila katkesi läpiajon päättäneessä laukauksessa.

Tiiviisti puolustaneelle KOOVEElle sattui erässä yksi nukahdus, kun Miika Tiihonen pääsi maalin takaa pistämään kiekon ohi torjuntavuorossa olleen Verneri Virtasen. Erän lopulla kuumentuivat hiukan tunteetkin. Elias Ruusulle oli tulossa jäähy polvitaklauksesta ja Jere Karlsson hyökkäsi nyrkit ojossa Ruusun kimppuun.Tuloksena Ruusulle viisi ja Karlssonille kaksi minuuttia.

Erä 3:

KOOVEElta löytyi päätöserässä enemmän voitontahtoa, sen verran oli torstain tappiosta jäänyt katkeraa makua. Hiukan erän puolen välin jälkeen Niko Lahtinen pääsi läpiajoon Vainionpään syötöstä ja samban tahtiin heiluvilla lanteillaan harhautti Huhtamaan ja iski voitto-osumaksi jääneen maalin.

Loppunumerot viimeisteli tyhjään maaliin Jere Kivimäki, joka on alkanut ottamaan selvästi isompaa roolia joukkueessa. Syöttöpisteet merkittiin Markkulalle ja Vainionpäälle.

Nyt joukkue pääsee hyvin ansaitulle tauolle ja pelit jatkuvat torstaina Hakametsässä K-Vantaan saapuessa vierailulle.