KOOVEE uusitulla kokoonpanolla Kiekko-Poikien kimppuun

KOOVEE saa tänään vieraakseen Joensuun Kiekko-Pojat, joka saapuu Hakametsään kahden ottelun voittoputkessa. Kotijoukkueella puolestaan on katkaistavana neljän tappion putki, joten mielenkiintoinen taistelu illalla nähdään.

KOOVEE saa sairastuvaltaan muutaman tärkeän pelaajan takaisin kokoonpanoon. Janne Seppänen sekä Ville Nieminen ovat jälleen pelikunnossa ja Vili-Jesper Koivula palaa opiskeluiden parista jälleen pelaamaan. Yksi mielenkiintoinen uusi pelaaja KOOVEEn paidassa myös nähdään, kun 18-vuotias kanadalainen Nikita Tiatinkin tekee debyyttinsä miesten peleissä. Tiatinkin on viime kaudet pelannut Kandassa Ontarion yliopistosarjassa, jossa hän viime kaudella iski 45 ottelussa hurjat 48+35=83 pistettä.

JoKP on aloittanut kautensa suhteellisen mukavasti voittaen puolet pelaamistaan kuudesta ottelusta. Nyt kahden ottelun voittoputkessa oleva vierasjoukkue saapuu Tampereelle täynnä itseluottamusta sekä voitontahtoa. Heidän paras pistemiehensä on toistaiseksi ollut kolmatta kauttaan Joensuussa pelaava Teemu Siironen (3+6=9). Hänen perässään tulevat ketjukaverit Jussi Tammela (3+5=8) sekä Jonne Brygger (1+6=7). Tolppien välissä tänäänkin aloittava tamperelaislähtöinen Leevi Nikkinen (92.20%) on torjuntavastuun alkukaudesta kantanutkin yhtä ottelua lukuunottamatta.

KOOVEEn kultakypärä Juho Liuksiala (4+7=11) on vielä toistaiseksi sivussa pikku vamman jäljiltä, joten kultainen kypärä on vahvasti viime pelissä pelanneella Santeri Sillanpäällä (4+5=9). Kotijoukkueella on tänään aloittavana maalivahtina Tapparasta lainalla oleva Kari Piiroinen (85.71).

KOOVEE johtaa edelleen Mestiksen ylivoimatilastoa (33,33%), mutta JoKP on listassa heti toisena (32.00%). Erikoistilanteet saattavat tänäänkin nousta ratkaisemaan ottelua, mutta joka tapauksessa jännittävä ja viihdyttävä ottelu on luvassa.