KOOVEE:lle ainoastaan yksi piste Keupa:lta

koovee   –   keupa ht   3 – 4 (1-1, 0-1, 2-1, 0-0, 0-1) vl

Vauhdikkaan ottelun alussa molemmat joukkueet pääsivät kokeilemaan maalintekoa ylivoimalla, mutta maaliverkkoja ei vielä päästy heiluttelemaan. KOOVEE oli erässä hallitsevampi osapuoli ja sai useampiakin pitkiä hyökkäyksiä luotua vieraiden alueelle. Maalinteon aloitti isäntäjoukkueen nuori Lassi Korpela, joka pääsi tarkalla laukauksellaan tekemään ensimmäisen mestismaalinsa. Upean syötön hänelle tarjoili puolestaan kauden ensimmäistä KOOVEE-peliään pelannut Eero Savilahti. Iloa kesti ainoastaan 24 sekuntia, kun KeuPa iski tasoituksen. KOOVEE:n hiukan yli-innokas hyökkäykseen lähtö kostautui ja Justus Mikkonen karkasi läpiajoon ja yllätti Eetu Mäkiniemen.

Toisessa erässä osat vaihtuivat ja keuruulaiset hyppäsivät kuskin paikalle. KOOVEE ei oikein saanut syöttöpeliään kulkemaan ja kiekonmenetykset antoivat vierailijoille selkeän edun. Aleksi Rutanen pääsi iskemään KeuPa:n johtoon pitkän pyörityksen päätteeksi. Useampaankin maaliin heillä oli paikkoja, mutta Mäkiniemi maalillaan onnistui muut yritykset estämään.

Kolmas erä oli jälleen vahvaa KOOVEE:n painostusta ja nopeasti se iskikin kaksi kaunista osumaa. Ensin Otto Mäkinen, joka saisi laukoa useamminkin, iski tasoituksen ja hetki myöhemmin yllättää Jimi Kuronen maalivahti Niko Parkkisen. KOOVEE:n vahva pelaaminen näytti tuovan joukkueelle voiton, mutta erän lopussa Erik Ahopellon ottaman kaksiminuuttisen aikana KeuPa iski tasoituksen ja siirsi ratkaisun jatkoajalle.

Jatkoajalla molemmilla joukkueilla oli hyvät paikat voittomaalin iskemiseen, mutta maalivahdit vetivät pidemmän korren. Voittolaukauskilpailussa mentiin maaleitta aina yhdeksänteen yritykseen asti, jolloin vieraiden William Mäkinen taituroi hienon osuman. KOOVEE:n tasoittavalla vuorolla ei Miro Nalli onnistu omassa yrityksessään, näin KeuPa vie kaksi pistettä mukanaan Keuruulle.

KOOVEE jatkaa kotiotteluiden putkeaan Itsenäisyyspäivänä perjantaina klo 17.00, jolloin vieraaksi saapuu Jokipojat Joensuusta. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE takaisin voittojen tielle!