KOOVEEn kiri ei riittänyt Keuruulla

keupa ht – koovee   5 – 2 (2-0, 2-0,1-2)

KOOVEE ei saanut maalihanojaan auki kuin vasta päätöserässä, eikä kiri enää riittänyt kuromaan umpeen KeuPa HT:n neljän maalia johtoa.

Avauserässä ei montaa laukausta kohti maalia nähty kummaltakaan joukkueelta, mutta isännät iskivät parin minuutin sisällä kahdesti ja nappasivat johdon, jota eivät enää luovuttaneet. Toinenkaan erä ei ollut ensimmäistä kummoisampi. KeuPa iski 3-0 johtoon ja hetki tästä, vaihtoi KOOVEE maalin Tomi Ristelin Ville Kolppasen tilalle. Tämä ei kuitenkaan herättänyt joukkuetta, vaan keuruulaiset iskivär erän lopussa vielä neljännenkin maalinsa.

Päätöserässä KOOVEE sai kirivaihteen päälle ja maalihanatki lopulta aukeisivat. Erik Ahopellon ja Miro Nallin ylivoimaalien myötä KOOVEE pääsi jo kahden maalin päähän, mutta sen jälkeen hanat jälleen ehtyivät. KeuPa iski vielä yhden maalin tyhjään KOOVEEn maaliin ja nappasi 5-2 voiton.

Kun SaPKo samalla voitti oman ottelunsa, niin KOOVEE putosi sarjataulukossa viidenneksi ennen viimeistä sarjakierrosta. Mahdollisuus ottaa vielä kolme tärkeää sarjapistettä aukeaa keskiviikkona, kun IPK saapuu Hakametsään.

Tervetuloa kannustamaan silloin KOOVEE kotivoittoon!