KOOVEE hyökkää tänään KeuPa HT:n kimppuun Keuruulla

KOOVEEn kolmen ottelun viikko saa tänään päätöksensä Keuruulla KeuPa HT:n vieraana. KOOVEElla riittää ottelussa panosta, sillä pudotuspelien kotiedusta on vielä tiukka kamppailu varsinkin SaPKon kanssa. SaPKo on tällä hetkellä viidentenä ja ainoastaan pisteen päässä KOOVEEsta, joten kaikkia pisteitä tällä hetkellä tarvitaan. KeuPa:n tilanne on hiukan erilainen, sillä heillä on pudotuspelipaikka jo varma. Lopullinen sijoitus on sijojen 6-8 paikkeilla.

KeuPa HT hävisi eilen K-Vantaalle melko selvästi 6-1 ja näin heidän kahden ottelun voittoputkensa sai lopun. Tappiota edelsi murskavoitot vieraissa sekä Hermeksestä että Peliitoista. Keuruulaiset olivat alkukaudesta KOOVEElle todella hankala vastus, voittaen kolme ensimmäistä keskinäistä kohtaamista. Tämän vuoden puolella pelatut kaksi ottelua ovat puolestaan päättyneet KOOVEEn voittoihin.

KeuPa HT:n maalinteko on ollut pitkälti kahden miehen varassa. Janne Kettunen ja Janne Väyrynen ovat molemmat iskeneet 21 maalia tähän mennessä. Etunimellä on ilmeiseti Keuruulla merkitystä, sillä joukkueen paras syöttäjä on puolestaan Janne Kumpulainen. Vaikka ylivoima ei KeuPa:lla ole joukkueena kovin hyvin sujunut, on huomioitava kuitenkin Väyrysen yhdeksän ylivoimamaalia. Maalinsulla päävastuun on kantanut JYP:n nuori ja erittäin lupaava Niko Parkkinen.

KOOVEE nappasi puolestaan eilen voiton jumbojoukkue Hokista luvuin 4-2. Joukkue on saanut viime aikoina pelinsä jälleen kulkemaan mallikkaasti ja on riittävän nälkäinen taistelemaan tuon kotiedun itselleen. Eilisestä pelistä tuli myös huonoja uutisia, kun riveistä putosivat sekä debyyttinsä tehnyt Antoine Herpin sekä kultakypärä Janne Seppänen. Herpin on varmuudella sivussa tänään ja saattaa Seppänenkin tuon päähän kohdistuneen iskun seurauksena huilata tämän päivän pelin. Roby Järventie taisi saada eilen kymppitilin täyteen ja olisi näin ollen myös illan ottelusta sivussa. Kapteeni Anton Ollikainen puolestaan palaisi kokoonpanoon, hän huilasi eilen nimenomaan täyden kymppitilin vuoksi.

Anton Ollikainen palaa tekemään tuhojaan.

Mikäli Seppänen ei pelaa,niin kultaista kypärää kantaa jälleen Otto Mäkinen, joka muutoinkin on ainoastaan pisteen päässä Seppäsestä. KOOVEEn parhaat maalintekijät ovat oleet Seppänen ja Järventie 20 maalillaan, heidän takanaan seuraavina ovat Ollikainen 16 ja eilen pirteästi pelannut Juho Jokiharju 14 osumallaan. Syöttöjä eniten on kerännyt taikuri Mäkinen, hänellä on niitä jo peräti 35. Puolustaja Jimi Kuronen puolestaan taistelee koko Mestiksen puolustajien pistepörssin voitosta. Ennen illan peliä hän johtaa sitä pisteen turvin ennen IPK:n Saku Kinnusta. KOOVEEn maalilla on viime aikoina torjunut loistavasti Ville Kolppanen, joka saattaa tänäänkin jatkaa tolppien välissä.

Jimi Kuronen taistelee puolustajien pistepörssin voitosta

Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan ensi keskiviikkona Hakametsässä klo 18.30 alkaen. Vastustajaksi saapuu runkosarjan kakkospaikan nappaava IPK.

Tervetuloa keskiviikkona kannustamaan KOOVEE jälleen kotivoittoon!