KOOVEEn pelit jatkuvat Espoossa -Viides perättäinen voitto hakusessa

Kaksi kovavireistä joukkuetta kohtaavat tänään Espoossa. kun sarjanelonen K-Espoo isännöi KOOVEEta. Espoolaiset ovat voittaneet kuusi viimeisestä seitsemästä pelistään ja KOOVEElla on takanaan neljän ottelun voittoputki.

K-Espoo hävisi tammikuun lopulla voittamaalikilpailussa Jokereille, muutoin joukkue on napsinut voittoja toisen perään jo pidemmän ajan. Viime viikonloppuna he hakivat kaksi selkeää voittoa Rovaniemeltä.

Espoolaiset saivat alkuviikosta haalittua mielenkiintoisen vahvistuksen, kun 22-vuotias Marcus Kallionkieli liittyi loppukaudeksi joukkueeseen. Hän on NHL-seura Vegas Golden Knightsin sopimuspelaaja, joka alkukauden pelasi Puolassa.

Sekä KOOVEE että K-Espoo ilmoittivat eilen saaneensa Lukosta pelaajan lainalle. Espooseen saapui 15.2. kestävällä lainasopimuksella espoolaislähtöinen hyökkääjä Venni Tolppola. KOOVEEseen puolestaan saapui tämän viikon kolmeen otteluun puolustaja Luka Tiihonen.

Loppuviikosta saammekin nauttia kahdesta kotiottelusta, kun perjantaina vieraaksi luistelee TUTO Hockey ja lauantaina FPS. Hyödynnä huipputarjous ja nappaa liput molempiin peleihin.