OTTELUENNAKKO: LEMPÄÄLÄ ALOITTAA PITKÄN VIERASKIERTUEEN

KOOVEE pelaa kuusi seuraavaa otteluaan vieraskentillä ja aloittaa kiertueen tänään LeKiä vastaan. Erikoisen vieraskiertueen päättää peli LeKiä vastaa ja yllätys yllätys, ensimmäinen kotiottelu on LeKiä vastaan! Joulukuun seitsemästä ottelusta kolme on Pirkanmaan derbyjä!

KOOVEE katkaisi eilen lyhyen tappioputkensa taistelemalla hienon jatkoaikavoiton Ketterästä luvuin 5-4. Joukkue pelasi erittäin vauhdikasta ja energistä peliä ja pystyi luomaan painetta vahvan vierasjoukkueen maalille läpi ottelun. KOOVEE osoitti myös todellista sitkeyttä sekä taistelutahtoa nousemalla useampaan kertaan tappioasemasta tasoihin. Samanlaisella ilmeellä pystytään haastamaan sarjajohtajakin tänään.

KOOVEEn tehokkain ketju eilisessä pelissä oli liigapelaajista koottu ketju, joka tuotti vastustajalle päänvaivaa joka vaihdossaan. Tätä kirjoitettaessa ei vielä tiedetä, ketä yhteistyöpelaajia täksi illaksi on saatavilla, todennäköisesti joitain muutoksia saattaa tulla. Kolme muutakin kentällistä pystyi luomaan tekopaikkoja eikä KOOVEE missään nimessä ole pelkästään liigalainojen varassa. Omat nuoret ja motivoituneet pelaajat ovat pelanneet jo pitkään hyvin ja useampikin ketsuppipullo odottaa tyhjentymistään

LeKi pelasi eilen Heinolassa, jossa se oli vaikeuksissa Peliittojen kanssa. Vieraat onnistuivat vasta voittomaalikilpailussa nappaamaan voiton ja kaksi pistettä. Sillä voitolla myös LeKi katkaisi kahden ottelun tappioputkensa.

Lempääläisten tahti on hiukan hiipunut alkukauden hurjasta lennostaan, mutta joukkue jatkaa silti sarjaykkösenä. Varsinkin heidän hyökkäyspelaaminen on ollut laadukasta läpi kauden ja KOOVEEn puolustus saakin olla tarkkana heidän kanssaan. KOOVEEn on nimenomaan puolustuspeliään parannettava ottaakseen pisteitä tästä ottelusta

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kolmasti tänä syksynä. Kaksi harjoituspeliä vei nimiinsä LeKi ja sarja-avauksessa LeKi onnistui voittoon jatkoajalla. Tässä kuussa joukkueet kohtaavat toisensa peräti kolme kertaa, joten vastustaja tulee ainakin tutuksi.

KOOVEEn edelliset ottelut

LeKin edelliset ottelut

Edelliset keskinäiset ottelut

KOOVEE – Ketterä 5 – 4 JA

Peliitat – LeKi 4 – 5 VL

KOOVEE – LeKi 4 – 5 JA

TUTO – KOOVEE 3 – 0

Ketterä – LeKi 4 – 2

LeKi – KOOVEE 2 – 1

KOOVEE – K-Vantaa 1 – 4

LeKi – TUTO 1 – 2

KOOVEE – LeKi 1 – 8

KOOVEE – Peliitat 3 – 2

SaPKo – LeKi 3 – 5

 

KeuPa HT – KOOVEE 3 – 4 JA

LeKi – RoKi 1 – 3

 

 

KOOVEEn pistekärki

LeKi pistekärki

Ville Saloranta 9 + 6 = 15

Kristian Tanus 13 + 15 = 28

Niki Huovinen 6 + 7 = 13

Niclas Lucenius 5 + 18 = 23

Vili-Jesper Koivula 3 + 9 = 12

Santeri Vuoti 6 + 13 = 19

Julius Valtonen 5 + 6 = 11

Anton Ollikainen 7 + 9 = 16

Erik Ahopelto 4 + 6 = 10

Matias Haaranen 7 + 8 = 15

 

Veikkauksen kertoimet illan otteluun:

1 – 1,45

X – 5,30

2 – 4,50

LeKi lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta kyllä vierasvoiton kerroin on siltikin aivan pelattava. Isäntien peli ei ole viime aikoina ollut enää samanlaista lentoa kuin alkukaudesta ja KOOVEE on puolestaan esittänyt hyviä otteita. Paikallisottelu tuo aina mukanaan elementtejä, jotka muokkaavat suosikki/altavastaaja -asetelmaa. Käyttäisin vierasvoittoa varsinkin yhdistelmiin, nostamaan kertoimia.

 

Ottelu pelataan Lempäälän Kiekkobussi Areenalla klo 17 alkaen

Katsottavissa Elisa Viihde Sport 4 -kanavalta. Lähetys alkaa klo 16:50