Tänään KOOVEE on SaPKon vieraana Savonlinnassa

KOOVEEn vierailut itärajan tuntumassa jatkuvat tänään, kun Savonlinnassa SaPKo pyrkii parantamaan asemiaan sarjassa sarjakakkosen kustannuksella.

SaPKo on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä ja lähtee otteluun kaksi voittoa KeuPa HT:stä allaan. Pässipaitojen paras pistemies Matias Lainio on Mestiksen pistepörssin kolmas, kaksi pistettä meidän Janne Seppästä perässä. Myös Atte Karppinen on saalistanut pisteitä tehokkaasti ja ansaitsee KOOVEEn puolustuksen erityishuomiota. Nuori maalivahti Oskari Salminen on pelannut erittäin luotettavasti ja antanut joukkueelleen mahdollisuuden taistella voitosta joka ottelussa. Muutoinkin SaPKon puolustuspeli on ollut laadukasta ja sillä onkin sarjan paras alivoimaprosentti. Puolustuksen isähahmona häärää viime kaudella KOOVEEn paidassa pelannut Juuso Walli.

KOOVEEn hyvä taistelu ei tuonut eilen tulosta Joensuussa, jossa isäntäjoukkue onnistui tehokkaasti hyödyntämään omat tekopaikkansa. Tänään on puolustuspelin onnistuttava paremmin, sillä  paluu voittoihin onnistuu ainoastaan tilkitsemällä peräpään tiiviiksi. KOOVEEn alivoimapelaaminen on Mestiksen heikointa, ainakin tilastojen valossa.  KOOVEE jatkaa lähes samalla kokoonpanolla kuin eilen, ainoastaan seiskapakki Jere Heino vaihtuu hyökkääjä Lassi Korpelaksi.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kolmasti. KOOVEE voitti molemmat kotiottelunsa, kun taas SaPKo voitti oman kotiottelunsa jatkoajalla.