Tästä se alkaa!

Tampereen KOOVEE aloittaa syksyn harjoitusottelu-sarjan tänään Kiekko-Vantaata vastaan Kiekkobussi Areenalla Lempäälässä.

Joukkue on harjoitellut tiiviisti nyt kaksi viikkoa ja ensimmäisen harjoitusottelun odottama lupaa hyvää. KOOVEE lähtee otteluun neljällä kentällisellä ja maalilla aloittaa tänään ensi esiintymisensä tekevä Patrik Hamrla, joka on Ilveksen Liiga-joukkueen sopimuspelaaja. Hänelle on kaavailtu isohkoa roolia tälle kaudelle KOOVEE:n maalinsuulla. Toisena maalivahtina tänään on Verneri Virtanen, joka on omien sanojensa mukaan “elämänsä kunnossa“.

KOOVEE:n “ykkösketju” on aikamoinen kun samassa triossa aloittaa keskushyökkääjänä Samuli Vainionpää. Laitureina hänellä viilettää kaksi maalipyssyä, Tomi Purmola sekä Samu Markkula. Kuinka monella joukkueella on heittää tällaista ketjua kentälle?
Eikä muutkaan ketjut huonommaksi jää, “kakkosessa” aloittaa Janne Seppänen, laidoillaan Santtu Hakanen sekä nuori Eerik Kantola. Kokonaisuudessaan KOOVEE:n tämän kauden joukkueessa on laaja hyökkäyskalusto josta jokainen ketju pystyy tekemään maaleja ja vyöryttämään peliä vastustajan päätyyn.

Puolustusta johtaa viime kauden tapaan “El CapitanJeremi Wehmas. Tuttu pakkipari löytyy viereltä kun Oskari Kantolan nimi saatiin sopimuspaperiin kesän aikana. Hällforsin Kalle saa parikseen Joonas Virtasen ja Elias Ruusu aloittaa Otto Heinosen kanssa. Neljäs pakkipari on Matias Hautala ja Sever Bilgili.

Illalla nähdään miten tämän kauden KOOVEE on onnistunut löytämään yhtenäisen kemian ja miltä ensipuraisu peliin tuntuu. Takuu varmaa on, että tänä iltana lämpöä löytyy niin Lempäälän kaukalosta kuin katsomostakin! Perjantai-illan huumaa hienoimmillaan. Tule sinäkin tsekkaamaan miten KOOVEE jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi Kiekko-Vantaan kanssa – viimeisin ottelu päättyi meidän voittoon ja Kiekko-Vantaa tippui pudotuspeleissä.

Ovet aukeavat kello 17.30 ja itse ottelu alkaa kello 18.30.
Liput:
Peruslippu 10€
Lapset (alle 12.v.) 5€
Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet 5€
Liikuntarajoitteisen saattaja veloituksetta

Ennakkoon liput saat tästä.

Tervetuloa kaikki kannustamaan KOOVEE voittoon!!