Tulevan kauden rakentaminen käynnissä

Kesän helteet ovat saapuneet Tampereelle ja kohta juhlitaan Juhannusta. Hakametsä hiljenee hetkeksi kesän viettoon mutta tulevan kauden odotukset ovat jo korkealla.

Osa pelaajista on treenannut ahkerasti täällä hallilla ja osa tehnyt omatoimista treeniä omilla tahoillaan. Kuten olemmekin kertoneet, niin joukkueen rakentaminen ensi kaudelle on kovassa käynnissä. Ensimmäisten sopimusten joukossa varmistuivat joukkueen viime kauden kapteeni, Jeremi Wehmaksen sekä Mestiksen pikakiiturin Samu Markkulan jatkosopimukset. Viime kauden pelaajista tällä hetkellä on kiinnitettyinä yhteensä yhdeksän pelaajaa sekä uusia sopimuksia on kasassa kuusi. Yksi heistä on vielä paljastamatta – pidätetään henkeä hetki ja ollaan maltillisia!

Valmennuksessa jatkavat päävalmentaja Miikka Kuusela ja apuvalmentajana Nils Hagman. Uutena kasvona valmentajaksi pestattiin Ari Ala-Marttila, joka on tuttu kasvo Hakametsässä. Hän valmensi vielä edellisellä kaudella Kooveen U20- joukkuetta.
Huoltoon saatiin nuorta verta mukaan kun Nevalaisen Aleksi liittyi legendaaristen Saloniemien huoltotiimiin.

Kohta pääsemme siis juhlimaan keskikesän yötöntä yötä ja sen jälkeen huokaistaan hetki. Elokuussa joukkue kokoontuu jälleen yhteen ja jäätreenikausi alkaa. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan jo 17.8. torstaina Kiekko-Vantaata vastaan. Ottelun pelipaikka julkistetaan myöhemmin.

Koko KOOVEE:n henkilökunta ja joukkue toivottavat kaikille erittäin ihanaa ja rentouttavaa kesää!
Nähdään viimeistään elokuussa Hakametsässä ja sitten mennään #päätyynsaakka !!!