Tehoton KOOVEE kärsi tappion Heinolassa

peliitat – koovee 4 – 2 ( 2-1, 0-1, 2-0)

KOOVEE lähti Heinolaan tarkoituksenaan kuitata viime viikon tappio Hakametsässä, mutta kovasta yrityksestä huolimatta se jäi ainoastaan haaveeksi. Vaikka KOOVEE oli hallitsevampi osapuoli, niin viimeistelyssä ei ollut riittävää terävyyttä ja suuri osa tekopaikoista jäi hyödyntämättä.

Ottelun avauserässä nähtiin jo viitteitä Peliittojen vahvasta erikoistilannepelaamisesta, kun se ylivoimalla iski ottelun avausmaalin. Vahvassa syysvireessä oleva Lauri Huhdanpää toi KOOVEEn tasoihin erän puolessa välissä, mutta Peliitat onnistui siirtymään johtoon puolitoista minuuttia ennen erän päätöstä.

Toisessa erässä KOOVEElla oli lukuisia paikkoja varsinkin ylivoimalla, mutta erän ainoan maalin se sai iskettyä tasaviisikoin. Voimakas keskushyökkääjä Ville Pelttari tasoitti ottelun lähes tarkalleen ottelun puolessa välissä.

Kolmannessa erässä Peliitat oli terävämpi varsinkin erikoistilanteiden aikana. Ensin Markus Lahtinen iski voittomaalin ylivoimalla erän alkupuolella ja vielä Vertti Vuoksiala onnistui tasavajaalla maalinteossa ennen erän puolta väliä. KOOVEE haki voimakkaasti kavennusta, mutta ei enää onnistunut yllättämään hyvin torjunutta Oskari Parviaista isäntien maalilla. Edes reilu kaksi minuuttia ilman maalivahtia ei tuonut tulosta, vaan lopputulokseksi kirjattiin 4-2 kotivoitto. Parviaiselle merkittiin 30 torjuntaa, kun taas Kimmo Rautiainen KOOVEEn maalissa venyi 19 torjuntaan.

KOOVEEn pelit jatkuvat ensi viikolla back-to-back -otteluilla K-Vantaata vastaan. Torstaina joukkueet kohtaavat ensin Vantaalla ja perjantaina on vuorossa Hakametsä. Tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!