Tuplaottelut KeuPa HT:ta vastaan alkavat tänään Hakametsästä

Joulusta on jo sen verran aikaa,että eiköhän kinkut ole jo sulateltu ja joukkueet täydessä iskussa jatkamaan huippujännittävää Mestistä. Ennen vuodenvaihdetta kohtaa KOOVEE kahdesti KeuPa HT:n, tänään Hakametsässä ja huomenna Keuruulla.

KeuPa on sarjataulukossa yhdeksäntenä ja neljä pistettä KOOVEEta perässä. Ennen taukoa joukkue kärsi tappiot Hokille ja K-Espoolle, jota ennen joukkueella oli kuitenkin viiden ottelun mittainen voittoputki allaan.

Keuruulaisten tehokkain pelaaja on koko Mestiksen pistepörssiä johtava Mikko Perttu (13+20). Järvenpään Haukkojen kasvatti pelaa nyt toista kauttaan Mestiksessä ja on jo kahdesti päässyt haistelemaan liigaympyröitä JYP:n paidassa. Tampereella Perttu pelasi kaksi ja puoli kautta Tapparan U20-joukkueessa ollen joukkueensa tehokkaimpia pelaajia.

KeuPa:n maalilla ovat pääosin torjuneet Niko Parkkinen ja Leevi Nikkinen, mutta Pelicansin liigajoukkueesta lainalle siirtynyt Oskari Parviainen saattaa napata ykköstorjujan viitan harteilleen.

Myös KOOVEEn maalilla nähdään liigakokemusta, kun Ilveksen Jakub Malek pelaa kauden kolmannen ottelunsa Mestiksessä. Kokoonpanossa on tänään ylitarjontaa puolustajista, joista peräti kahdeksan pukee tänään peliasun päällensä. Talven pöpöt tuntuvat tarttuvan herkemmin näköjään hyökkäyspään pelaajiin.

Ottelu alkaa tänään tuttuun tapaan klo 18.30 ja ovet ravintoloineen jo 17.30. Saavu sinäkin seuraamaan Suomen Viihdyttävintä Lätkää Hakametsään! Lipun saat joko portilta tai ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/koovee/