Viikkoraportti: Kotiotteluiden putki jatkuu

Marraskuu vaihtui sunnuntaina joulukuuksi ja kovaa vauhtia kohti Joulua ollaan menossa. KOOVEE pelasi viime viikolla kahdesti Hakametsässä, saaliina tappio ja voitto. Tällä viikollakin on ohjelmassa kaksi kotiottelua, joista molemmista lähdetään luonnollisesti tavoittelemaan täyttä pistepottia.

vieraita saapui etelä-karjalasta sekä kainuusta

Keskiviikkona KOOVEE kohtasi Imatran Ketterän. KOOVEE ei oikein kunnolla päässyt missään vaiheessa omalle tasolleen, vaan oli läpi ottelun vähintään puoli luistimenpotkua vieraitaan jäljessä. KOOVEE sai lopussa hyvän kirin ja tasoittikin ottelun ja oli vahvasti yrittämässä jopa voittomaalin tekemistä. Harmittava tuomarivirhe kuitenkin kostautui ja Ketterä pääsi iskemään voittomaalin kesken KOOVEE:n painostuksen. Lopulta vieraat iskívät vielä yhden maalin ja veivät pisteet Imatralle 4-6 vierasvoitollaan.

Sunnuntaina Hakametsään saapui sarjanousija Kajaanin Hokki. Sisuuntunut KOOVEE otti ratkaisun avaimet käyttöön heti alkuminuuteilla ja siirtyi reilussa kymmenessä minuutissa 3-0 johtoon. Vaikka vieraat olivatkin toisessa erässä hallitsevampia, oli KOOVEE:n puolustus yhtä tehokas kuin hyökkäyskin ja pisteet jäivät Tampereelle 6-2 luvuin.

tämän viekon vieraiksi luistelevat keupa ht sekä jokipojat

Sarjataulukossa toisena oleva KOOVEE kohtaa keskiviikkona KeuPa HT:n, joka löytyy viidenneltä sijalta neljä pistettä KOOVEE:n takaa. Keuruulaiset ovat olleet hankala vastus KOOVEE:lle tällä kaudelle, sillä kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet KeuPa:lle. Hakametsään KeuPa saapuu kaksi tappiota niskassaan. Viime viikolla se hävisi Hokille vieraissa ja kotonaan TUTO:lle.

Itsenäisyyspäivänä eli perjantaina klo 17.00 alkavassa ottelussa kohdataan Jokipojat Joensuusta. Myös Jokipojat on ollut ilkeä vastustaja KOOVEE:lle, sillä edelliskerran KOOVEE on onnistunut joensuulaiset voittamaan reilu vuosi sitten. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Joensuussa päättyi 7-4 isännille. Tällä hetkellä Jokipojat ovat seitsemäntenä sarjassa, mutta ovat voittaneet kolme viimeisintä otteluaan.

Hanki ottelut liput kätevästi ennakkoon https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee

Muista myös edullinen kuukausikorttitarjous https://www.seat4.me/kausikortti/koovee/koovee-joulukuu-2019-kuukausikortti

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoihin!