Viikon päätösottelu Forssassa -Tärkeitä pisteitä jaossa

Runkosarjaa on jäljellä vajaa kaksi viikkoa ja tilanne on KOOVEEn kannalta kutkuttava. Pudotuspelipaikka on jo pitkään pysynyt neljän pisteen päässä ja toimii tänäänkin porkkanana vierasottelussa FPS:ia vastaan. KeuPa HT kohtaa samaan aikaan kotikaukalossaan sarjakärki IPK:n, joten toiveet etumatkan kaventumisesta ovat korkealla.

FPS on tosin ollut tällä kaudella KOOVEElle hankala vastustaja. Kauden ensimmäisen kohtaamisen Hakametsässä KOOVEE voitti, mutta kaksi seuraavaa ovat menneet forssalaisille. Tuoreessa muistissa on kahden viikon takainen kotitappio 2-4 lukeminen.

FPS:n kausi muutoin on ollut heikko, se on jo pitkään ollut sarjan viimeisenä tietäen joutuvansa karsintapeleihin. Vaikka joukkue onkin kärsinyt paljon tappioita, on se esittänyt pirteitä otteita eikä luovuttamisen merkkejä ole näkynyt. Työteliäs joukkue on ollut hankala vastustaja.

Forssalaisten kaksi parasta pistemiestä ovat jo ehtineet siirtyä ulkomaille, Miro Lehtimäki (14+10) Puolaan ja Janne Laakkonen (4+13) Unkariin. Joukkueeseen jääneistä eniten pisteitä ovat keränneet Justus Ojala (3+14) ja Viljami Jokirinne (3+11). Tolppien välissä päävastuun on kantanut Alex Mäkelä (89.33%) 35 ottelussa.

Ottelu alkaa Forssan Jäähallilla klo 17 ja on katsottavissa MTV Katsomo Urheilun kautta. Hakametsässä KOOVEE pelaa seuraavan kerran ensi viikon perjantaina, jolloin vieraaksi saapuu sarjan kärkijoukkue IPK.