Zemgale hakee tänään KOOVEEsta revanssia

Eilen Zemgalen ensiesiintyminen Suomessa ei tuottanut heille pisteitä, eikä edes tehtyä maalia, KOOVEE oli parempi maalein 3-0. Tänään latvialaisilla on mahdollisuus revanssiin, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen.

Melkoisen nuorella joukkueella liikkeellä oleva Zemgale oli varsinkin ottelun alkupuolella vaikeuksissa luisteluvoimaisen KOOVEEn pitäessä tempoa yllä. KOOVEEn liike aiheutti vieraiden puolustukselle virheitä, joista KOOVEE pääsi useasti maalipaikkoihin asti.

Zemgalen pelaajista erottui edukseen puolustaja Renars Karkls, joka pääsi useampaan otteeseen laukomaan kohti nollapelin pelannutta Samu Pakarista. Myös hyökkääjä Roberts Petrovics pyrki hanakasti maalintekotilanteisiin ja pystyi haastamaan KOOVEEn puolustusta.

KOOVEElta parasta peliä esitti ykkösketju Okko Kangasniemi – Santtu Hakanen – Samu Markkula, joka myös teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Ketju loi muutoinkin vaarallisia tilanteita läpi ottelun ja sai ansaitusti paljon peliaikaa.

Pienin muutoksin KOOVEE lähtee illan otteluun. Isoin muutos tapahtuu maalinsuulla, kun Ilveksestä saapuu tsekkivahti Jakub Malek tolppien väliin. Myös luukkuvahti vaihtuu, kun Verneri Virtanen pääsee armeijan harmaista iltavapaalle.

Puolustajissa tapahtuu yksi muutos; Santeri Airola jää pois ja Kalle Hällfors nousee hänen tilalleen. Muutoin parit ovat samat kuin eilen eli:

18 Wehmas Jeremi – 23 Hänninen Jami

7 Kantola Oskari – 49 Västilä Markus

36 Ruusu Elias – 5 Hällfors Kalle

Myös hyökkäjissä tapahtuu yksi muutos, kun Ville Niemisen tilalle nousee Vili-Jesper Koivula. Muihin ketjuihin ei muutoksia ole tulossa, joten näillä mennään:

26 Kangasniemi Okko – 27 Hakanen Santtu – 15 Markkula Samu

28 Metsänen Verneri – 55 Iso-Mustajärvi Tomi – 72 Sillanpää Santeri

19 Kos Jakub – 52 Bau Samu – 14 Korhonen Joona

17 Kinnari Aku – 20 Aalto Santeri – 24 Koivula Vili-Jesper

21 Kivimäki Jere

Millaisen vastuksen HK Zemgale pystyy tänään KOOVEElle tarjoamaan? Miten tarttuuvat kiekot hanskaan Jakub Malekilla? Vastaus näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan klo 18.30 alkavassa ottelussa. Tule sinäkin paikan päälle katsomaan kansainvälistä jääkiekkoilua!