Runkosarjan päätösottelussa tänään isot panokset

Mestiksen runkosarjan päätöskierros pelataan tänään ja KOOVEElla on mahdollisuus varmistaa paikkansa kevään pudotuspeleissä. KeuPa HT ei onnistunut eilen rästipelistään saamaan pistettäkään Jokereilta, joten KOOVEE on edelleen pisteen edellä keuruulaisia.

KeuPa HT pelaa tänään Imatralla, jossa runkosarjan kakkostilan varmistanut Ketterä isännöi heitä. KOOVEElle saapuu Hakametsään vieraaksi Hermes, jonka sijoitukseksi on varmistunut kuudes. KOOVEEn on tänään saatava yhtä monta pistettä Hakametsästä, kuin KeuPa HT nappaa Imatralta.

Hermes saapuu Hakametsään kolmen voiton putkessaan, pisteet ovat irronneet TUTO:lta, FPS:lta sekä IPK:lta. Kaikki kolme kauden edellistä keskinäistä kohtaamista on päättynyt Hermeksen voitton, joten hankalasta vastustajasta on kyse.

Kokkolalaisten tehokkaimmat pelaajat ovat Kalle Matikainen (13+30) ja Topias Liljamo (11+31). Tosin tasaisen joukkueen viisi parasta pistemiestä ovat kolmen pisteen sisällä toisistaan. Maalivahdeista Jesse Haukka (90.64%) on pelannut 25 ottelua ja nuori NHL-varaus Visa Vedenpää (89.78%) 15 ottelua.

Tänään Hakametsässä luvassa takuulla kutkuttava jääkiekko-ottelu, jossa samalla täytyy silmäillä myös tulospalvelua Imatralta. Tosin kaatamalla Hermes varsinaisella peliajalla, ei KOOVEEnkaan tarvitse KeuPa HT:n tuloksesta välittää.

Saavu sinäkin tänään Hakametsään kannustamaan KOOVEE voittoon, joukkue on sen ansainnut!