Anton Ollikainen lirutteli KOOVEE:lle jatkoaikavoiton TUTO:sta

tuto – koovee 3 – 4 (0-0, 1-3, 2-0, 0-1) ja

Maaottelutauon jälkeen saatiin Mestis jälleen vauhtiin ja KOOVEE matkusti Turkuun TUTO:n vieraaksi. Avauserässä KOOVEE ei oikein saanut peliään rullaamaan toivotulla tavalla ja isännät olivat hallitsevampi osapuoli. Ainoastaan Eetu Mäkiniemen mainiot otteet maalin suulla pitivät erän maalittomana.

Toisessa erässä sai jo KOOVEE:kin pelinsä käyntiin ja maaliverkot alkoivat heilua. Ensin Eetu Päkkilä iski ottelun avausmaalin ja hetken päästä Anton Ollikainen pääsi ylivoimalla sivaltamaan kiekon ohi Conrad Mölderin. Erän puolessa välissä onnistui TUTO kaventamaan, mutta KOOVEE iski välittömästi uudelleen, ainoastaan 12 sekuntia kavennusmaalista. Jere Helenius käytti hyväkseen Mölderin herpaannuksen ja siirsi KOOVEE:n jälleen kahden maalin johtoon.

Kolmas erä oli jälleen isäntien, se halusi vimmatusti taistella ottelun voitosta. Vaikka peli aaltoilikin päädystä toiseen, oli TUTO:n pelaamisessa annos terävyyttä enemmän. TUTO onnistui kahdesti maalinteossa ja siirsi ottelun ratkaisun jatkoajalle. Jatkoaikaa ehdittiin pelata ainoastaan puolitoista minuuttia, kun Ollikainen karkasi läpiajoon ja Jeremi Wehmas joutui häntä koukkaamaan. Tilanteesta tuomittiin KOOVEE:lle rangaistuslaukaus, jonka Ollikainen lirutti Mölderin jalkojen välistä maaliin. Näin KOOVEE:lle saaliiksi kaksi pistettä, joiden turvin se on säilytti toisen sijan sarjataulukossa. Kärkijoukkue tosin vaihtui, Kun Ketterä hävisi Peliitoille ja KeuPa puolestaan murskasi Hokin.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran perjantaina, jolloin se kohtaa tänään voittaneen Peliitat.

koovee-pelaajien tehopisteet ja maalivahdin torjunnat:

Anton Ollikainen 2+0=2

Jere Helenius 1+0=1

Eetu Päkkilä 1+0=1

Miro Nalli 0+1=1

Miika Heikkilä 0+1=1

Otto Mäkinen 0+1=1

Eetu Mäkiniemi 16 + 11 + 15 + 0 = 42 torjuntaa, torjuntaprosentti 93,33%