Eero Savilahti palaa KOOVEEseen, mukana jo tänään Joensuussa

Alkukaudesta vahvasti KOOVEEn riveissä pelannut Eero Savilahti palaa Saksan vierailultaan ja vahvistaa jo tänään joukkuetta Joensuussa. Neljän ottelun tappioputkeen ajautunut KOOVEE on harjoitellut kovaa koko viikon ja on valmiina palaamaan jälleen voittojen tielle.

Jokipojat on viime aikoina ollut kova kotonaan. Se on voittanut viisi viimeisintä kotiotteluaan, joten helpolla ei KOOVEE tule tänään pisteitä matkaansa nappaamaan. Jokipojat ovat tällä hetkellä tasaisessa sarjassa kuudentena ja hinkuavat korkeammille sijoituksille oikein tosissaan. Joukkueen paras pistemies on ollut Matias Varttinen, joka on naputellut tehot 17+22. Ärjypaidoilla on takanaan kuitenkin vierastappio, sillä keskiviikkona RoKi oli 5-3 parempi Rovaniemellä. Tuossa ottelussa vieraiden Taavi Tiala iski kaksi maalia.

Neljän ottelun tappioputkestaan huolimatta KOOVEE on vielä sarjataulukossa kakkospaikalla, kolme pistettä Ketterää perässä. Pistepörssin kakkonen Janne Seppänen sekä kuutonen Otto Mäkinen saavat jälleen panna parastaan, mikäli KOOVEE aikoo pisteet napata kovalta isäntäjoukkueelta. Savilahden paluu tuo paitsi johtajuutta, niin myös leveyttä joukkueen hyökkäyskalustoon. Hyökkäyspelaamista enemmän kaivataan kuitenkin puolustuspelin tiivistymistä. Viime aikoina ovat vastustajat päässeet aivan liian monta maalia iskemään aivan maalin edustalta ja siihen on tultava muutos. Maalin suulle luistelee todennäköisesti jälleen Ville Kolppanen eli kokenut ja luotettava veskari sieltä löytyy. Myös Roby Järventie palaa kokoonpanoon oltuaan viime viikon U18-maajoukkueen matkassa.