Keskiviikkoillan vieraaksi FPS – Miro Hovinen sivussa muutaman viikon

Mestis jatkuu tänään KOOVEEn osalta kotiottelulla FPS:ia vastaan. Sarjanousijan syksy on ollut hankala ja se lähteekin haastamaan KOOVEEta jumbopaikalta.

FPS on sitkeä ja työteliäs joukkue, joka pystyy aiheuttamaan vaikeuksia kenelle tahansa joukkueelle. Tämä on jo syksyn aikana tullut KOOVEEllekin selväksi, sillä ottelut heitä vastaan ovat olleet voitoista huolimatta hankalia. Ainoastaan kahteen voittoon yltäneet forssalaiset tulevat tänäänkin tekemään KOOVEEn pelaamisen vaikeaksi ja pyrkivät rajulla työnteollaan nappaamaan pisteitä matkaansa.

FPS:n tehokkain pelaaja on ollut puolustaja Paavo Tyni, joka on kerännyt 2+5 tehot pelaamissaan yhdeksässä ottelussa. Tehottomuus hyökkäyspäädyssä onkin ollut forssalaisten ongelma kauden alussa, sillä joukkue on pystynyt tekemään ainoastaan 15 maalia kymmenessä ottelussaan. Joukkueen nimekkäin hyökkääjä Juhani Tamminen on ollut suhteellisen vaisu, iskien ainoastaan tehot 1+3. Hänen päästessä omalle tasolleen paranee samalla koko joukkueen hyökkäyspelaaminen.

KOOVEE palasi takaisin voittojen tielle napattuaan Vantaalta täyden pistepotin maalirikkaassa 5-7 tulokseen päättyneessä ottelussa. Viime viikko toi myös hiukan jobinpostia, sillä puolustaja Miro Hovinen menettiin ylävartalovamman vuoksi sairastuvalle 4-6viikoksi. Hänen tuurajakseen hankittu nuori Anton Troshin pelaa tänään uran ensimmäisen mestisottelunsa. Aiemmin Ilveksen junioreissa pelannut pitkänhuiskea puolustaja ehti pelata kahden ottelun verran II-divisioonaa KOOVEEn kakkosjoukkueen matkassa tuntumaa hakien. Syksyn joukkueen mukana harjoitelleena hänen on kuitenkin helppo hypätä myös edustuksen peleihin mukaan.

Luotettava Miro Hovinen on poissa takalinjoilta 4-6 viikkoa

KOOVEEn hyökkäyspelaaminen on puolestaan ollut tehokasta, 41 tehtyä osumaa kymmeneen peliin. Varsinkin erikoistilannepelaaminen on KOOVEElla ollut mallikasta ja vieraskentillä on saatu viisikkopelaaminenkin toimimaan ehjemmin mitä kotikentällä. KOOVEE on nimittäin voittanut kaikki viisi vierasotteluaan, kun taas kotona on ainoastaan kahdesti pystytty voittamaan samssa määrässä otteluita. Päävalmentaja Juuso Hahlin mukaan aiheesta on kyllä keskusteltu joukkueen sisällä.

  • Joukkueen kanssa asetettiin tavoitteeksi pelata tänään toistaiseksi kauden paras kotipeli. Sitä tässä on nyt valmisteltu alkuviikosta lähtien. Kyllähän tätä vieras- ja kotipelien erilaisuutta ja niiden syitä on koitettu perata yhdessä. Pelitapa meillä kuitenkin on aivan samanlainen niin kotona kuin vieraissakin eli siitä ei pitäisi olla kiinni. Tämä on näitä henkimaailman hommia, miksi suorituskykyä ei saada joka kerta nostettua samalle tasolle. Pyritään joka päivä ja joka peli pelaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vielä ei ole harkittu, että kotipeleihinkin tultaisiin bussilla vieraspelien tapaan…

Ottelun alussa tullaan näkemään palkitsemisia. Hyökkääjä Lauri Huhdanpää pelaa 200.mestisottelunsa ja sen johdosta ansaitsemansa kunnianosoitukset. Myös Koovee ry:n jääkiekkojaosto palkitsee muutaman kuukauden pelaajansa alkukauden osalta. Palkittavat pelaajat ovat:

  • Emmi Jokipelto, Koovee Naisten edustusjoukkue
  • Touko Arha, Koovee U10
  • Aleksi Opas, Koovee U11
  • Niko Koivuluoto, U16
Lauri Huhdanpäälle 200. mestisottelu

KOOVEE – FPS tänään Hakametsän jäähallissa klo 18.30 alkaen.

Liput ennakkoon joko Kekkosentien Nesteeltä tai täältä:  https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-fps-2020-2

Edellytämme katsojilta seuraavaa:
 
KASVOMASKIN KÄYTTÖ
MUISTA TURVAVÄLI 1-2 METRIÄ
HUOMIOTHAN TURVAVÄLIN MYÖS KATSOMOSSA ISTUESSASI
ÄLÄ SAAVU SAIRAANA HALLILLE
SUOSITTELEMME KORONAVILKUN KÄYTTÖÄ