Keuruulla oli tarjolla ainoastaan kylmää kyytiä

KeuPa HT – KOOVEE  6-1 (2-0, 2-1, 2-0)

KOOVEE ei pystynyt tänään Keuruulla yllättämään vahvassa vireessä olevaa kotijoukkuetta, vaan taipui lopulta peräti viidellä maalilla. Loukkaantumisista kärsinyt KOOVEE menetti tänäänkin yhden pelaajan sairastuvalle, kun maalivahti Verneri Virtanen loukkaantui.

Eilinen peli Kiekko-Poikia vastaan painoi vielä alussa kooveelaisten jaloissa eivätkä kolme avauserän kaksiminuuttista helpottanut pelaamista yhtään. Kotijoukkue oli terävämpi ja ex-KOOVEE Jere Helenius iski KeuPa:n johtoon, jota KOOVEE ei enää saanut kirittyä umpeen.

Toisessa erässä paremmin peliin mukaan päässyt KOOVEE sai nopeasti kavennusmaalin, kun Adam Wolin laukoi uran ensimmäisen mestismaalinsa Perttu Ahon ja Joel Pelttarin syötöistä. Se jäi myös KOOVEEn ainoaksi maaliksi, mutta kotijoukkue onnistui kahdesti myös toisessa ja kolmannessa erässä.

Adam Wolin tykitti siniviivalta KOOVEEn ainokaisen.

KOOVEE saa nyt viikon treenata, sillä seuraava peli on vasta ensi lauantaina Kokkolassa Hermeksen vieraana. Hakametsässä puolestaan pelataan kahden viikon päästä perjantaina IPK:ta vastaan. Toivottavasti sairastuvalta saadaan muutama pelaaja jo näihin peleihin.

1. erä
 07:39#27 Jesper-Juhani Ilvessuo 2 min koukkaaminen
 09:49#72 Santeri Sillanpää 2 min huitominen
#20 Jere Helenius (1) 1-0
#14 Jani Siekkinen (1) , #10 Jaakko Heikkinen (9)
11:53
#20 Jere Helenius (2) 2-0 VM
#10 Jaakko Heikkinen (10) , #16 Terry And (8)
16:56
 17:24#18 Jeremi Wehmas 2 min kiinnipitäminen
2. erä
 21:45#42 Adam Wolin (1) 2-1
#16 Perttu Aho (2) , #36 Joel Pelttari (1)
 26:26#9 Joona Veikkola 2 min pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus (#22 Vili-Jesper Koivula)
 26:26#9 Joona Veikkola 10 min pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus – käytösrangaistus
#32 Iiro Hietakangas (1) 3-1