KOOVEE matkaa tänään Keuruulle pistejahtiin

Eilen hienosti voiton JoKP:sta taistellut KOOVEE käy tänään sarjakakkosena majailevan KeuPa HT:n kimppuun. Keuruulaiset saavat otteluun yhden päivän lepoedun, sillä heidän edellinen ottelunsa oli torstaina, jolloin he hakivat täydet pisteet Heinolasta.

Heinolassa KeuPa katkaisi kahden ottelun tappioputkensa, joka syntyi edellisen viikon vieraskiertueella Iisalmessa sekä Rovaniemellä. Joukkue on sarjataulukossa toisena pistekeskiarvolla 2.111. Keuruulaisten paras pistemies on reilut 30 peliä HIFK:n paidassa pelannut Terry And ( 5+7=12), joka on koko sarjan pistepörssin kakkosena. Häntä on hyvin säestänyt NCAA-sarjasta täksi kaudeksi siirtynyt Jokereiden kasvatti Jaakko Heikkinen (4+8=12). KeuPa:n maalissa on Sami Suni (90.29%) kantanut pääosin torjuntavastuuta.

KOOVEElta putosi kokoonpanosta eilen jälleen kaksi pelaajaa, joiden pelikykyä tänään aamupäivällä vielä tarkastellaan. Valtteri Ilomäkeä sekä Karri Ahoa kyllä kaivattaisiin tänään pelaavaan kokoonpanoon. Eilen kokoonpanoon palanneet Janne Seppänen sekä Ville Nieminen toivat heti vaarallisuutta KOOVEEn hyökkäyspelaamiseen ja Nieminen onnistui myös maalinteossa kauden ensimmäisessä ottelussaan. Maalilla eilen torjunut Kari Piiroinen oli yksi voiton takuumiehistä, mutta vielä ei tiedetä lähteekö hän tänään KOOVEEn matkaan lainkaan.

Janne Seppänen palasi eilen kokoopanoon.

Ennen eilistä peliä KOOVEE oli sarjan paras ylivoimajoukkue, mutta eilen joukkue ei onnistunut kertaakaan maalinteossa 11 ylivoimaminuutin aikana ja putosi toiseksi (28,57%). Tänään isännöivällä KeuPa:lla on koko alkukauden ollut ongelmia oman ylivoimansa kanssa (15,15%). Alivoimapelaaminen on ollut puolestaan KOOVEElla murheenkryyninä ja siinä taulukossa joukkue onkin toiseksi heikoin (69.70%). KeuPa on alivoimalla ollut hiukan tehokkaampi (81.82%).

Kiekko putoaa jäähän Keuruulla klo 17 ja kotiin jääville kannattajille ottelu näkyy C Moren palvelun kautta.