Kiihkeä kiekkokevät jatkuu Hakametsässä – KOOVEE haastaa Ketterän toistamiseen

Kiekkokevät on kauneimmillaan, vaikkei sitä ikkunasta ulos katsomalla heti uskoisi. Vaikka lunta sataa jäätävän viiman kera, on Hakametsän hallissa tänä iltana sähköisen kuuma tunnelma. Mestiksen puolivälierissä KOOVEE haastaa hallitsevaa mestaria Imatran Ketterää sarjan toisessa osaottelussa. Lauantainen avaus sisälsi todellakin suurta draamaa ja huikeaa viihdettä yleisöllä ensi sekunnista aina jatkoerän loppuun saakka.

KOOVEE onnistui Imatralla voiton ryöstämään heti jatkoerän alussa, 11 sekuntia kiekon pudotuksesta. Joukkue oli erittäin lähellä voittoa jo varsinaisella peliajalla, kun se kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua siirtyi kahden maalin johtoon. Ketterä kuitenkin osoitti, miksi se on Mestistä hallinnut viime vuodet ja nousi tasoihin aivan loppuhetkillä.

Ketterä on tänäänkin selkeä ennakkosuosikki otteluun. Mikäli lauantaina mestarit lähtivät takki hitusen auki KOOVEEta vastaan, ovat he nyt läksynsä oppineet. Voittoa toki KOOVEEkin lähtee ottelusta hakemaan ja omaa siihen mahdollisuudet. Resepti voittoon on edelleen sama, millä avausvoitto ja K-Vantaa kaadettiin; rautainen asenne, tiivis puolustuspeli loistavalla maalivahtipelillä höystettynä sekä onnistuminen omissa ratkaisupaikoissa.

KOOVEE lähtee hakemaan ensimmäistä pudotuspelivoittoaan Hakametsästä. K-vantaa voitettiin kahdesti vieraissa ja toistaiseksi ainoan kotipelinsä KOOVEE hävisi heille niukasti 1-2. Tänään Hakametsään on odotettavissa mukavasti kannustusta, joka auttanee joukkuetta taistelemaan voitosta.

Jos oli Mestiksen runkosarja erittäin viihdyttävää kiekkoa, ovat kevään pudotuspelit nostaneet rimaa vieläkin korkeammalle. Haastajat ovat pystyneet lyömään kampoihin suosikeille, otteluiden sisällä sattuu ja tapahtuu eikä tylsiä hetkiä synny edes makkara- ja kahvijonoissa.

Tampere on suomalaisen jääkiekkoilun pääkaupunki ja Hakametsän halli se kaikkein legendaarisin halli. Nyt koko kaupunki, oikeastaan koko maakunta, elää ja hengittää jääkiekkoa. Pääareenalla ei hetkeen pelata, siellä musisoidaan, joten saavu nauttimaan pudotuspelien tunnelmasta tänään ja perjantaina Hakametsään!

Ottelut alkavat klo 18.30 ja ovet ravintolamaailmoineen aina tuntia aikaisemmin. Ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti, edullinen 2in1-lipputarjous on edelleenkin voimassa (10€/2 lippua) ja kaupungin edullisin siipibuffakin on vaan 10€/hlö.