Kolmen pelin viikko huipentuu lauantain perhepeliin

Tällä viikolla pelataan jälleen kolmesti, FPS kohdataan sekä kotona että vieraissa ja KeuPa HT saadaan vieraaksi lauantaina. Tuo ottelu on myös perhepeli, jonka tarjoaa Perheliikuntakeskus Hippa.

FPS kohdataan Hakametsässä jo huomenna tiistaina ja perjantaina on KOOVEEn vuoro vierailla Forssassa. Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet KOOVEEn voittoihin. Lokakuussa voitto irtosi 5-3, maalintekijöinä Aku Kinnari kahdesti, Samu Markkula, Elias Ruusu sekä Santeri Aalto kukin kertaalleen. Tammikuussa Forssasta lähdettiin paluumatkalle 3-1 voitolla, silloin maalit iskivät Aalto, Santeri Airola ja Santtu Hakanen.

Vieraat pelasivat viime viikolla ainoastaan yhden ottelun, jossa KeuPa oli kotonaan 7-4 parempi. FPS on tukalassa tilanteessa sarjan viimeisenä, kolme pistettä Zemgalea ja seitsemän pistettä Peliittoja perässä.

Lauantaisen perhepelin vastustaja KeuPa on tällä hetkellä tasapisteissä KOOVEEn ja K-Vantaan kanssa seitsemännellä sijalla. Eroa kuudenteen sijaan ja suoraan pudotuspelipaikkaan on 11 pistettä, joten sinne mieliäkseen on pisteitä otettava mielellään joka ottelusta.

KeuPa ahkeroi KOOVEEn tavoin viime viikolla kolme ottelua. FPS-voiton lisäksi keuruulaiset hakivat täyden pistepotin 4-0 vierasvoitollaan IPK:sta, mutta Ketterä oli kotonaan peräti 7-1 parempi.

Perheliikuntakeskus Hippa järjestää lauantaina tapahtumia ja toimintaa koko perheelle. Tarkemmat tiedot ohjelmasta tulossa loppuviikosta.

Kotipeleihin liput kannattaa hankkia ennakoon osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/ ja Forssaanhan kannattaa ajella ihan paikankin päälle kannustamaan KOOVEE voittoon. Toki kaikki ottelut näkyvät C More-palvelusta suorina ja asianmukaisesti selostettuina.