KOOVEElle vieraita Forssasta – Miro Hovinen aloittaa vihdoin kautensa

Kolmen ottelun viikko käynnistyy tänään kotiottelulla FPS:ia vastaan. Pienen flussa-aallon harventaessa rivejä, löytyy tänään kuitenkin pari mielenkiintoista uutta nimeäkin kokoonpanosta.

Sarjassa viimeisenä oleva FPS saapuu Hakametsään kahden tappion putkessa. Viimeisten viiden ottelun joukkoon mahtuu kuitenkin kaksi voittoa, joten forssalaisten taisteluilme sarjapaikan suhteen on voimissaan.

FPS:n edellinen voitto on kahden viikon takaa, jolloin he voittivat KeuPa HT:n kotonaan 2-1. Sen jälkeen joukkue kärsi kotitappion RoKi:a vastaan sekä vieraissa KeuPa:lle. Kauden kaksi aikaisempaa keskinäistä ottelua ovat päättyneet KOOVEEn voittoihin, mutta viime kaudella FPS voitti kaikki neljä kohtaamista.

Forssalaisten pistepörssin kolmikkona on jo pitempään olleet Miku Ronkainen (12+23), Michal Kvasnica (17+16) sekä Konsta Keteli (7+16). Maalivahdit Petrus Lintonen (88.56%) ja Eetu Nieminen (89.94%) ovat pelanneet melkoisen tasaisesti kauden ottelut.

KOOVEEn viime viikkoon mahtui kaksi ottelua Latviassa ja yksi Hakametsässä. HK Zemgalea vastaan irtosi sekä voitto että tappio, Ketterä puolestaan pystyi hakemaan täydet pisteet Hakametsästä.

Pienoinen flunssa-aalto kiusaa tällä hetkellä joukkuetta, kokoonpanoihinkin saattaa muutoksia tulla vielä aivan ottelun kynnyksellä. Positiivinen uutinen on kuitenkin se, että Miro Hovinen pääsee vihdoin aloittamaan kautensa pelien osalta. Miro tuo osaamista varsinkin puolustuspelaamiseen sekä johtajuutta niin kaukaloon kuin sen ulkopuollekin.

Mielenkiintoinen uusi kasvo on myös U20-joukkueesta nostettu Miro Hölli. Tämä 18-vuotias nuorukainen on Ilveksestä siirtymisensä jälkeen iskenyt 19 tehopistettä yhtä monessa ottelussa. Toki Samu Markkulan paluu kokoonpanoon on myös huomionarvoinen seikka. Ykkösketju on jälleen kasassa ja se tietää kiireistä iltaa FPS:n puolustukselle.

Edellisessä FPS-vierailussa KOOVEE laukoi kaikki viisi maaliaan toisessa erässä, eikä aikaakaan kulunut maalien välillä kuin reilu kahdeksan minuuttia. Tänäänkin on varmasti luvassa jotain erikoista ja viihdyttävää, kun nämä kaksi perinteikästä kiekkoseuraa kohtaavat toisensa.

Hanki liput ennakkoon https://www.lippu.fi/artist/koovee/ ja saavu nauttimaan klo 18.30 alkavasta kiekko-ottelusta sinäkin!