KOOVEE avausotteluun voitto mielessä – Kaksi pelaajasopimusta solmittiin kauden kynnyksellä

Joukkue vahvisti vielä kauden alla rivejään solmimalla sopimukset kahden try out-pelaajan kanssa. Sopimuksen saivat maalivahti Samu Pakarinen sekä hyökkääjä Jere Kivimäki. Pakarinen pelasi kaksi edellistä kautta IPK:ssa, mutta on lähtöisin Tampereelta ja pelannut KOOVEEn junioreissa aikaisemmin. Kivimäki puolestaan on Tapparan juniorikoulun kasvatteja ja kaksi edellistä kautta hän toimi U20-joukkueen kapteenina.

Mestiksen runkosarja starttasi eilen Ketterän ja K-Espoon kohtaamisella, jossa espoolaiset olivat maalin verran parempia. Tänään on vuorossa viiden ottelun verran Suomen Viihdyttävintä Lätkää ja KOOVEE pääsee aloittamaan kauden Turussa TUTO Hockeyn vieraana.

TUTO:n harjoituspelit sujuivat suhteellisen mukavasti. Kahdeksasta pelatusta ottelustaan turkulaiset voittivat peräti kuusi, häviten ainoastaan KOOVEElle sekä KeuPa HT:lle. Omassa kenraaliharjoituksessaan TUTO haki vierasvoiton K-Vantaasta maalein 5-6.

Harjoituspeleissä on edukseen esiintynyt virolaishyökkääjä Rasmus Kiik, joka on useita vuosia Turussa tehnyt kovia tehoja niin TUTO:n kuin TPS:n junioreissa. Myös SaPKo:sta siirtynyt Matias Mutikainen on valmiina tekemään lopullisen läpimurtonsa Mestiksessä. Viime kaudella hän teki 21 pistettä pelaamissaan 45 runkosarjan ottelussa.

TUTO hankki myös kolme lainapelaajaa Liigasta. Rauman Lukosta saapuivat puolustaja Vili Laitinen ja hyökkääjä Niklas Ylitalo. Hyökkääjä Kasper Koskinen puolestaan saapui TPS:stä.

KOOVEElla puolestaan kuudesta pelatusta harjoituskauden ottelusta ainoastaan yksi tappio, joka tuli Suomen Cupin ottelussa IPK:lle. Joukkueen vahvat otteet otteluissa lupaavat erittäin vahvoja otteita myös Mestiksessä.

Tänään Turussa tolppien väliin luistelee juuri sopimuksen allekirjoittanut Pakarinen. Luukulla on puolestaan Verneri Virtanen.

Puolustuksessa mennään tutuilla kasvoilla. TUTO:a vastaan lähdetään kuudella pakilla, jotka muodostavat tällaiset parit:

18 Wehmas Jeremi – 23 Hänninen Jami

7 Kantola Oskari – 49 Västilä Markus

35 Ruusu Elias – 12 Hautala Matias

Hyökkäyksessä muutosta tuovat Ilveksestä tuleva nuorisoketju, joka on alkusyksyn tehoillut U20-sarjassa. Ketjut ovat tänään:

15 Markkula Samu – 27 Hakanen Santtu – 26 Kangasniemi Okko

28 Metsänen Verneri – 55 Iso-Mustajärvi Tomi – 72 Sillanpää Santeri

19 Kos Jakub – 52 Bau Samu – 14 Korhonen Joona

8 Nieminen Ville – 20 Aalto Santeri – 24 Koivula Vili-Jesperi

21 Kivimäki Jere

Ottelu alkaa Turun Kupittaalla klo 18.30 ja on nähtävissä C More-palvelun kautta. Huomiseen kotiavaukseen K-Vantaata vastaan tarjoaa KOOVEE ilmaisen sisäänpääsyn. Varaa paikkasi kätevästi osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/koovee/