KOOVEE haastaa sarjakärki IPK:n

Tiistaina Hakametsässä TUTO Hockeyn voittanut KOOVEE jatkaa pelejään tänään Iisalmen jäähalliissa, jossa sarjaa johtava IPK isännöi ottelua.

IPK lähtee otteluun tosin tappio niskassaan, sillä joukkue hävisi keskiviikkona vieraspelinsä Rovaniemellä. Tappio oli iisalmelaisille vasta kauden kolmas, näistä yksi on tullut juurikin KOOVEEta vastaan.

Kotijoukkueen tehokkaimmat pelaajat ovat NHL-seura Washington Capitalsista lainalla oleva ruotsalaishyökkääjä Ludwig Persson (3+19) sekä Ranskasta täksi kaudeksi Suomeen siirtynyt amerikkalaishyökkääjä Alex Berardinelli (10+9). Torjuntavastuun on lähes kokonaan kantanut Tapparasta lainalla oleva Paavo Kohonen (91.73%), joka on pelannut 15 joukkueen 17 ottelusta.

KOOVEE vieraili syyskuun lopulla Iisalmella, jolloin tuloksena oli riemuikas 4-7 vierasvoitto. Niko Lahtinen tykitti ottelussa peräti neljä maalia ja Janne Seppänen keräsi yhtä monta maalisyöttöä. Verneri Virtasella oli tuolloin hikinen, mutta onnistunut, ilta 42 torjunnallaan.

Tutkapari Lahtinen-Seppänen on valmiina tekemään tuhojaan jälleen Iisalmella. Kuva: Samuli Huikuri

KOOVEE on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä 21 pisteellä. Tehokaksikkona jatkaa edelleen Seppänen (7+13) ja Lahtinen (8+7), mutta takaa on tulossa kovaa vauhtia hienoa tulokaskautta pelaava Vili Kukkola (8+4). Maalivahdeista Patrik Hamrla (88.65%) on pelannut kymmenessä ja Virtanen (87.82%) kuudessa ottelussa.

Lauantaiseen tapaan ottelu alkaa Iisalmella Kankaan jäähallissa klo 17 ja on katsottavissa MTV Katsomossa, maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Hakametsässä mestiskiekkoa pelataan jälleen keskiviikkona, jolloin KeuPa HT saapuu KOOVEEn vieraaksi. Nyt kotiotteluihin saatavilla myös edullinen perhepaketti!