KOOVEE haastaa seuraavaksi kestomenestyjä Ketterän

KOOVEE taisteli itsensä upeasti jatkoon Mestiksen pudotuspeleissä pudottamalla villi kortti -kierroksella Kiekko-Vantaan. Puolivärissä vastaan luistelee todellinen kestomenestyjä ketterä, joka on viime vuodet hallinut Mestistä.

Ketterä on voittanut kolme edellistä mestiksen mestaruutta eli pyttyä on Imatralla nosteltu keväällä 2019, 2021 sekä 2022. Koronan vuoksi keväällä 2020 ei pudotuspelejä pelattu lainkaan. Myös Suomen Cupin Ketterä on voittanut kolmesti.

Ketterä sijoittui runkosarjassa toiseksi, keräten 110 pistettä 52 ottelussa eli yli kaksi pistettä per ottelu tahdilla. Pelaajista peräti neljä keräsi vähintään 40 tehopistettä, Jere Vertanen (17+32), Samu Tuomaala (27+21), Henry Karjalainen (9+33) sekä Jesse Viskari (16+24).

Ketterä on erittäin tasapainoinen joukkue, jolta ei heikkouksia löydy. Imatralaisten pelitempo on erittäin korkea ja vahvaa hyökkäyspelaamista tukee tiivis puolustuspelaaminen.

KOOVEE lähtee altavastaajana tähän sarjaan, monellakin tapaa. Keskinäiset ottelut menivät Ketterälle voitoin 3-1 ja pistein 10-2, maalieronkin ollen 16-7. Voimasuhteista otteluissa kertoo hyvin joukkueiden välinen ero laukauksien määrässä, Ketterä laukoi lähes sata laukausta KOOVEEta enemmän (223-126). Imatra on varsinkin ollut KOOVEElle hankala paikka, sillä Mestis-ajan ainoa vierasvoitto tuli 2019.

Urheilun hienous piilee kuitenkin siinä, että pelejä ei etukäteen eikä paperilla voiteta. KOOVEE on kevään aikana jalostunut työteliääksi sekä taistelutahtoiseksi joukkueeksi, joka antaa itsestään kaiken joka ottelussa. Tämä toki myös näkyy siinä, että pelaajia on sairastuvalla lähes ruuhkaksi asti.

Avainpelaajien poissaolot ovat kuitenkin antaneet mahdollisuuksia muille nostaa profiiliaan ja sen ovat hienosti toteuttanut useampikin pelaaja. Vastuun kasvaessa on itseluottamus noussut ja onnistumisia sitä myöten. Ketterää vastaan kuitenkin tarvitaan jokaiselta vielä tasonnostoa. Työhaalarit on oltava päällä ja itseään on laitettava likoon aivan joka vaihdossa.

Tampereella eletään huikeaa kiekkokevättä, niin isolla areenalla kuin legendaarisessa Hakametsässä. KOOVEE pelaa vähintään kahdesti kotiluolassaan, tiistaina 28.3. sekä perjantaina 31.3. Tarvittaessa kuudetta ottelua, pelataan se maanantaina 3.4.

KOOVEE jatkaa edelleen 2in1-lippukampanjaa eli kaksi lippua yhden hinnalla. Eikä muuten ole nostettu lippujen hintoja muutenkaan. Huippukiekkoa siis tarjolla erittäin edulliseen hintaan! Parkkitilaahan meillä on yllin kyllin ja tietenkin ilmaista.

Hallin ovet sekä ravintolamaailma aukeaa aina tunti ennen ottelun alkua. Kaupungin edullisin siipibuffa on tarjolla hintaan 10€/hlö. Saat siis syödä niin paljon kun vaan jaksat! Tarjolla totta kai paljon muutakin syötävää ja juotavaa, suolaista ja makeaa sekä kuumia ja kylmiä. KOOVEEn fanituotteita myös saatavilla hallista. Hinnat ovat erittäin kuluttajaystävälliset!

D-päädyssä kokontuu myös KOOVEE-kannattajat, joiden seuraan saa ja kannattaa liittyä. Tällä kuudennella kenttäpelaajalla oli oma osuutensa ratkaisevassa voitossa K-Vantaasta.