KOOVEE kaatoi kärkijoukkue Ketterän Hakametsässä

koovee   –   ketterä   5 – 3 (2-1, 2-1, 1-1)

KOOVEE aloitti ottelun terhakkaasti, kaikesta näkyi halu katkaista tappioutki. Pahan näköinen tilanne nähtiin noin viiden minuutin kohdalla, kun Ketterän Jesse Hallikas menetti tasapainonsa juuri ennen päätylaudoitusta ja ajautui aivan yläselkä edellä laitaa päin. Tilanteesta onneksi selvittiin säikähdyksellä ja vakavammalta loukkaantumiselta säästyttiin. Ketterä pääsi kokeilemaan ylivoimalla avausmaalin tekemistä, mutta KOOVEE taisteli hyvin ja Ville Kolppanen maalilla nappasi muutaman näyttävän torjunnan.

KOOVEE puolestaan onnistui omassa ylivoimassaan, kun kapteeni Anton Ollikainen iski avausmaalin. Pian maalin jälkeen joutui KOOVEE jälleen alivoimalle ja nyt Ketteräkin onnistui rankaisemaan. Arttu Rämö laukoi imatralaiset tasoihin. Hetki tästä, niin KOOVEE siirtyi jälleen johtoon. Kultakypärä Janne Seppänen laukoi tarkasti ja yllätti Ketterän maalissa torjuneen Samuli Tervon. KOOVEE joutui erän lopulla uudestaan alivoimalla ja hiukan ennen jäähyn loppumista hölmöili Ollikainen itsensä suihkuun. Kiitos Kolppasen loistotorjuntojen, pystyi KOOVEE kuitenkin säilyttämään johtonsa tauolle asti.

Ollikaisen vitosta jäi vielä neljä minuuttia toiseen erään ja sen aikana Ketterä onnistui jälleen tasoittamaan pelin, nyt Mikko Haaparannan laukauksella. Viisi sekuntia ennen jäähyn loppumista iski alivoimaekspertti Erik Ahopelto ja vei isännät jälleen johtoon. Ikitaistelija Eero Savilahti esitteli taitojaan ja vei KOOVEEn jo kahden maalin johtoon. Hetki tuon maalin jälkeen  vaihtoi Ketterä maaliin Santeri Lipiäisen herättääkseen joukkueen. Erän loistavin tähti oli kuitenkin Ville Kolppanen, joka torjui välillä tuulimyllyn lailla pyörien. Kopo myös esitti loistavaa mailatyöskentelyä antamalla loistavia avaussyöttöjä sekä harhauttaen kärkikynällä kärkikarvaajan kahville.

KOOVEE tuli erittäin energisesti päätöserään ja Ketterä joutui rikkomaan kahdenkin jäähyn arvoisesti estääkseen isäntien lisämaalien teon. Ylivoimalla KOOVEE ei onnistunut, mutta tasaviisikoin verkko saatiin heilumaan. Otto Mäkinen iski kauniin maalin ja siirsi kotijoukkueen jo 5-2 johtoon. Ketterän Roope Mäkitalo pääsi vielä kaunistelemaan luvuiksi 5-3. Ketterä kyllä yritti kovasti kavennusta, mutta KOOVEE pelasi järkevästi ja riittävän nöyrästi pitääkseen johtonsa.

KOOVEE nousi voitollaan neljänneksi ja näin kiinni pudotuspelien kotietuun. Runkosarjaa on vielä jäljellä kolme kierrosta ja seuraava ottelu pelataan tämän viikon perjantaina. Silloin Hakametsän jäälle vastustajaksi luistelee Kajaanin Hokki.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE jälleen kotivoittoon!