KOOVEE matkustaa sarjanousija FPS:n vieraaksi

Eilen sarjan avausottelunsa kotonaan voittanut KOOVEE jatkaa pelejään tänään Forssassa, missä täksi kaudeksi Mestikseen noussut FPS isännöi ottelua.

KOOVEEn pelaaminen avausottelussa näytti kaksi erää varsin mallikkaalta ja vaikka yhteiset kuviot eivät vielä täysin toimineetkaan, niin riittävän tehokkaasti joukkue pystyi peliä vastustajan päädyssä pyörittämään. Päätöserässä keskittyminen hiukan herpaantui, mutta lopulta kaikki pisteet jäivät Tampereelle. Kanadalainen Liam Finlay nousi yleisön suosikiksi taitavilla otteillaan sekä kahdella kauniilla maalillaan. Kimmo Rautiainen maalillaan oli totuttuun tapaan mies paikallaan ja häntä on paljolti kiittäminen pisteiden jäämisestä kotijoukkueelle. Puolustuksesta esiin nousi Olli-Pekka Viinikainen, joka toi aimo annoksen fyysisyyttä peliin. Joona Koppaselle eilinen peli oli ensimmäinen todella pitkään aikaan, siihen nähden hänen pelaamisensa oli tyydyttävällä tasolla. Tänään todennäköisesti jatketaan samalla kokoonpanolla.

Kimmo Rautiainen saa hyvin tukea kapteeni Ilvessuolta

FPS pelasi myös eilen, mutta kärsi melko ruman tappion 9-0 K-Vantaan vieraana. Pitkän tauon jälkeen takaisin Mestikseen noussut FPS janoaa näin ensimmäistä osumaansa tämän kauden Mestiksessä kovastikin. Forssalaiset saivat aivan sarjan kynnyksellä kaksi mielenkiintoista vahvistusta täydentämään rivejään. Yli sadan liigaottelun kokemusta tuo sentteri Juhani Tamminen, jonka tamperelaiset muistavat hyvin parin vuoden visiitistä Ilvekseen. Viime kauden Tamminen pelasi Itävallassa ja häneltä löytyy taustalta pelejä FPS:n paidassa myös Suomi-sarjasta. Toinen vahvistus on nuori puolustaja Christoffer Sedoff. Vasta 18-vuotias lupaus odottaa Kanadan juniorisarjojen alkamista ja pelaa siihen saakka Forssassa. Hän ehti alkusyksynä pelata myös HIFK:n U20-joukkueessa. Hän on myös varauskelpoinen tämän vuoden NHL:n varaustilaisuudessa, joten häntä kannattaa kyllä seurata. Tänään forssalaisten maalilla nähtäneen eilen luukkuvahtina toiminut Petrus Lintonen.

KOOVEE lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta kuten eilinenkin osoitti, on oman pelin kestettävä täydet 60 minuuttia. Joskus jopa vähän ylikin. FPS saa varmasti apuja myös kotiyleisöltään, joka on pitkään kaivannut mestispelien seuraamista kotikaupungissaan. Ottelu on nähtävissä tuttuun tapaan Ruutu Urheilun kautta. Lähetys alkaa klo 18.20 ja kiekko putoaa jäähän klo 18.30.