KOOVEE vahvavireisen RoKi:n vieraana

Eilen jatkoaikavoiton Hermeksestä napannut KOOVEE jatkaa matkaansa tänään Rovaniemelle, jossa sarjakolmonen RoKi isännöi illan kamppailua. KOOVEE on itse nyt kymmenen pistettä perässä Hermestä ja suoraa pudotuspelipaikkaa, joten jokainen piste on tällä hetkellä todella tärkeä.

RoKi pääsee otteluun hyvin levänneenä, sillä heidän edelliset pelinsä olivat tiistaina ja keskiviikkona kotona HK Zemgalea vastaan. Ensimmäinen kamppailu oli tiukka ja päättyi ainoastaan 4-3 rovaniemeläisille, mutta toisen kohtaamisen he voittivat peräti 9-0.

RoKi on todella vahvassa kevätvireessä, se on edelliseen 16 otteluun hävinnyt ainoastaan kahdesti. Sarjasijoitus ei aivan kirkossa kuulutettu vielä ole, sillä neljäntenä oleva IPK on ainoastaan seitsemän pisteen päässä. Ketterä saattaa olla jo karannut liian kauas 18 pisteen etumatkallaan kamppailtaessa kakkospaikasta.

Rovaniemeläisten tehokkaimmat pelaajat ovat Heikki Huttunen (22+23), latvialaispuolustaja Miks Tumanovs (12+22) sekä Miika Tiihonen (9+24). Torjuntavastuu on pääosin ollut Sami Sunilla (91.67%), varsinkin Cody Porterin siirryttyä Liigaan Ässien riveihin. Vaihdossa Porista saapunut Romi Huunonen on vasta yhden ottelun RoKi:ssa pelannut, Mestiksen debyytissään hän keskiviikkona nollasi juuri Zemgalen.

KOOVEEn kanssa RoKi:lla on ollut tiukat väännöt tällä kaudella. Kaikki kolme kohtaamista he ovat voittaneet, mutta kahdesti siihen on vaadittu voittomaalikilpailu. Eilen KOOVEE nappasi kauden avausvoittonsa Hermeksestä ja tänään samaa yritetään RoKi:a vastaan.

Eilen loukkaantunut Jakub Kos jää pois kokoonpanosta. Joukkuetta kiusannut flunssa-aalto saattaa vielä aiheuttaa pelin alla muutoksia, mutta muutoin ei pelaajamuutoksia ole luvassa. Okko Kangasniemen odotetaan tänään pystyvän pelaamaan, eilen hän vielä paranteli itseään sairastelun jäljiltä. Maalissa aloittaa eilen toisesta erästä alkaen tolppien väliin luistellut Reima-Ville Roos.

Kultakypärä vaihtaa tosin haltijaa, kun eilen kuuden tehopisteen ottelun hurjastellut Samu Markkula ohitti pisteellä toipilaana olleen Kangasniemen. Neljä tehopistettä eilen keräsivät myös Oskari Kantola ja Jesse Pelamo.

Ottelu pyörähtää tänään käyntiin Lappi Areenalla klo 17. Viihdyttävää ja jännittävää ottelua voi kotoa käsin seurata C More -palvelun välityksellä. Suomen kauneimpaan ja legendaarisimpaan jäähalliin eli Hakametsään pääsee Mestista seuraamaan keskiviikkona, kun Heinolan Peliitat saapuu KOOVEEn vieraaksi. Jäljellä oleviin runkosarjan kotiotteluihin on tulossa mukava tarjous, seuraa siis KOOVEEn tiedotuskanavia ja hyödynnä huikeat edut!