KOOVEElla selkä seinää vasten – Ketterä on pystyttävä kaatamaan

Tänään Hakametsässä pelataan iso ottelu. Mestiksen puolivälieriä 3-2 voitoin johtava Ketterä päättäisi KOOVEEn kauden vierasvoitollaan. KOOVEEn voittaessa lopullinen ratkaisu siirtyisi keskiviikoksi Imatralle.

KOOVEE ei pystynyt Ketterää Imatralla haastamaan, joten ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt imatralaisjoukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa. Hakametsän kaksi edellistä ottelua on pelattu pitkän kaavan mukaan. Ratkaisut on nähty kolmannessa ja toisessa jatkoerässä, miten kauan pelataankaan tänään.

Hakametsässä on Imatraa isompi kaukalo, joka hiukan helpottaa KOOVEEta. Ketterä on varsinkin pienemmässä kotikaukalossa pystynyt fyysisellä pelaamisellaan hämmentämään KOOVEEn peliä. Vieraskentällä KOOVEE on joutunut myös rikkomaan paljon enemmän, näistä Ketterä on myös tilanteensa onnistunut hyödyntämään tehokkaasti.

KOOVEEn unelma kuitenkin vielä enää. Joukkue on näyttänyt taistelutahtonsa ja mahdollisuus voittoon on tänäänkin. Kuten Miikka Kuusela lauantain pelin jälkeen sanoi, on joukkueen kuitenkin saatava maksimit irti voittaakseen vahva vastustajansa.

Tänään Hakametsässä kenties kauden viimeinen kotiottelu. Tule kannustamaan KOOVEE vielä kerran kotivoittoon, kuudes kenttäpelaaja on tänään enemmän kuin tarpeen. Vieläkin lipun hinnat samat ja 2in1-tarjous voimassa. Nappaa siis kavereita mukaan ja nokat kohti Hakametsää!