KOOVEElla vieraspelien viikko

Pirkanmaan alueen hiihtolomaviikolla ei ikävä kyllä pääse nauttimaan KOOVEEn kotipeleistä, sillä joukkue itse lähtee valloittamaan pohjoista.

Perjantaina strattaava retki pysähtyy ensin Kokkolaan, missä Hermes toimii isäntänä. Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista Hermes on voittanut, joten KOOVEE lähtee hakemaan heistä ensimmäistä voittoaan.

Hermes on sarjassa viidentenä, tasapisteissä neljäntenä olevan IPK:n kanssa sekä kuudentena majailevan Kiekko-Poikien kera. Neljäs sija ja kotietu puolivälieriin kiinnostaa kokkolalaisia, joten pisteet totta kai heitäkin kiinnostavat.

Lauantaina matka jatkuu Rovaniemelle, jossa puolestaan kolmantena oleva RoKi isännöi KOOVEEta. RoKi on kaikki kolme edellistä kohtaamista voittanut, tosin kaksi niistä tuli vasta voittolaukausten kautta.

RoKi:n tilanne sarjataulukossa on suhteellinen seesteinen, toki hiukan taaksepäin on heidänkin syytä katsella. Ketterä on edellä peräti 18 pisteen etumatkalla ja edellä mainittu kolmikko puolestaan ainoastaan seitsemän pistettä perässä.

Lauantainen tappio KeuPa HT:lle pudotti Dynamon yhdeksänneksi sarjataulukossa ja pudotuspelien alkaminen villi-kortti -kierrokselta alkaa varmistumaan. Toki pelejä on vielä jäljellä ja joukkuekin on valmis taistelemaan kaikista pisteistä kynsin hampain.

Hakametsässä KOOVEE pelaa seuraavan kerran viikon päästä keskiviikkona, kun Heinolan Peliitat saapuu vierailulle.