KOOVEElle niukka tappio Rovaniemellä

roki   –   koovee   5 – 4 (2-1, 2-2, 1-1)

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, molempien tunnustellessa toistensa aikomuksia. KOOVEE pääsi ensimmäisenä kokeilemaan ylivoimalla avausmaalin tekemistä, mutta tuloksetta. Hetki tästä, niin myös isäntäjoukkue pääsi ylivoimalle. Heillä olikin enemmän tuuria mukanaan ja Kasper Elo onnistuikin laukomaan kiekon ohi Eetu Mäkiniemen. Erän puolessa välissä Niko Lahtinen jäi vapaaksi KOOVEEn maalille ja onnistui siirtämään kiekon toistamiseen KOOVEEn maaliin. Tämän jälkeen ote siirtyi lähes kokonaan KOOVEElle, joka sai luotua useita tekopaikkoja rovaniemeläisten maalille. Kapteeni Anton Ollikainen pääsi iskemään Juho Jokiharjun syötöstä KOOVEEn kavennuksen. Ollikaisella oli myös mahdollisuus tasoittaa peli rangaistuslaukauksesta, mutta Paavo Hölsä veti siinä pidemmän korren.

Toiseen erä KOOVEE sai lentävän lähdön, kun puolen minuutin kohdalla Roby Järventie iski todellisen taistelijan maalin ja toi Dynamon tasoihin. Erä oli enimmäkseen KOOVEEn hallintaa, mutta päästessään hyökkäysalueelle, osoittautui RoKi vaaralliseksi. Elo pääsi iskemään RoKi:n uudelleen johtoon, kun Mäkiniemi oli pelattu ulos tilanteesta. Järventie toi vielä KOOVEEn tasoihin iskemällä kauden 20. osumansa. RoKi pääsi kuitenkin kaatamaan kylmää vettä KOOVEEn niskaan, kun Vilho Heikkinen pääsi puolustuksen estelyistä huolimatta livauttamaan kiekon ohi Mäkiniemen. Näin toisellekin tauolle mentiin isäntien johtaessa maalilla.

KOOVEE tuli vahvasti myös päätöserään ja saikin ottelun tasoitettua hiukan ennen erän puoltaväliä. Miika Heikkilän laukaus pomppasi korkealle ja putosi lopulta Hölsän selän taakse. Tasatilanteessa peli näytti etenevän jatkoajalle, kunnes RoKi pääsi rokottamaan vielä kertaalleen ylivoimalla kiekon KOOVEEn verkkoon. Kasperi Torikan laukaus viivalta yllätti maskissa olleen Mäkiniemen. KOOVEE yritti raivoisasti vielä ilman maalivahtia hakea tasoitusta, mutta tällä kertaa ei edes onni ollut myötä.

Ensi viikolla KOOVEE vihdoin palaa Hakametsään. Keskiviikkona vastassa on sarjakärki Ketterä ja perjantaina viimeisenä oleva Hokki. Ottelut alkavat klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoihin!