KOOVEEn pelit jatkuvat tänään Rovaniemellä

Eilen jäähyilyyn kaatunut KOOVEE kohtaa tänään RoKi:n Rovaniemellä. RoKi otti eilen tärkeän voiton Hokista vieraskentällä ja hamuaa tänäänkin lisäpisteitä. Se on ainoastaan kolme pistettä edellä karsintaviivan alapuolella olevaa Peliittoja, joka kohtaa tänään KeuPa HT:n.

RoKi on ollut viime aikoina vahvassa vireessä ja voittanut kuusi ottelua viimeisistä kahdeksasta kohtaamisestaan. Pitkään Mestiksen jumbona ollut joukkue on onnistunut kipuamaan niukasti karsintaviivan yläpuolelle ja tarkoituksena on myös pysyä siinä runkosarjan päättyessä.

Rovaniemeläisten paras pistemies on pääkaupunkiseudulta lähtöisin oleva Kasper Elo, joka on kerännyt tehot 10+29. Eniten maaleja RoKi-pelaajista puolestaan on iskenyt Niko Lahtinen, joka on jo 19 kertaa osunut maalipuiden väliin. Lahtinenhan pelasi myös KOOVEEn riveissä kaksi ottelua viimeisellä Suomi-sarjan kaudella. Maalissa päävastuun on kantanut Paavo Hölsä.

KOOVEElla on viimeisimmästä voitosta kulunut jo melkoinen tovi, joten tamperelaisten olisi jo korkea aika saada pelinsä jälleen toimimaan. KOOVEEn kultaista kypärää kantaa edelleen Janne Seppänen, mutta eilenkin kaksi syöttöpistettä kerännyt Otto Mäkinen hengittää jo pisteen päässä.

Eilisessä pelissä Hermes teki viisi maalia ylivoimalla, joten tänään on syytä pysytellä poissa boxista. Tai ainakin saada tiivistettyä alivoimapelaaminen oikein kunnolla. Alkukaudesta loistavasti toiminut hyökkäyspelaaminen on myös yskähdellyt, joten kyllä Dynamolla on joka osa-alueella terävöittämisen varaa.

Ottelu alkaa tänään Rovaniemellä klo 17.00 ja on nähtävissä Ruutu Urheilun kautta.