KOOVEEn vuoro vierailla Imatralla – Ratkaisun hetket lähenevät

Ketterä haki eilen Hakametsästä voiton toisen jatkoerän ylivoimamaalillaan ja tasoitti puolivälieräsarjan tilanteeseen 2-2. Tänään Imatralla pelattavan ottelun voittajalla on mahdollisuus katkaista sarja maanantaina Hakametsässä.

KOOVEE jatkoi eilen hyvää taisteluaan ennakkosuosikkia vastaan ja pystyi kamppailemaan ottelun voitosta. Taisteluilme täytyy tänäänkin olla kohdallaan, sillä Imatran pienemmässä kaukalossa isäntien kaksinkamppailuvoima korostuu.

Ratkaisuosuma syntyi eilen hyvin tyypilliseen pudotuspelien tyyliin, onnekkaan pompun kautta. Imatralla KOOVEE-pelaajien täytyy pystyä pelaamaan mahdollisimman jäähyttömästi, sillä Ketterän ylivoimapelaaminen on vahvaa. Omien ylivoimatilanteiden hyödyntämiseen on myös löydettävä tehoja.

Jälleen kerran KOOVEElta putoaa yksi pelaaja pois pelaavasta kokoonpanosta, kun luotettava puolustaja Miro Hovinen ei tänään ole mukana. Hänen paikkansa ottaa eilen hyökkääjänä pelannut Otto Heinonen ja ketjuun nousee Adam Wolin.

Tämä kevät on osoittanyt, että jääkiekossa on kaikki mahdollista. Sekä KOOVEE että TUTO ovat pystyneet kamppailemaan voitoista ylivoimaisia ennakkosuosikkeja vastaan. Miten käy tänään Imatralla, sitä kannataa ehdottomasti seurata C More-palvelusta klo 17 alkaen.