Kovavireinen Ketterä KOOVEEn vieraaksi

Mestiksen kärkipaikasta kamppaileva Ketterä saapuu tänään KOOVEEn vieraaksi Hakametsään. Neljän ottelun voittoputkessa oleva imatralaisjoukkue on sarjassa toisena, seitsemän pistettä IPK:ta perässä. Takana heidän niskaansa hengittää Jokerit kolmen pisteen päässä.

KOOVEEn toiveet pudotuspelipaikasta elävät yhä. KeuPa HT ei saanut rästiotteluistaan pistettäkään, joten neljän pisteen ero on edelleen voimassa. Nyt joukkueilla on yhtä paljon pelattuja otteluitakin.

Ketterän viimeisin peli on perjantailta, jolloin se viikon ainoassa ottelussaan kaatoi FPS:n kotonaan 6-3. Sitä edelsi voitot K-Vantaasta, IPK:sta sekä Hokista. Myös KOOVEEn edellinen peli on perjantailta, jolloin K-Espoo oli Hakametsässä maalein 1-5 parempi.

Kauden kolme aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet vierasvoittoihin. Lokakuussa KOOVEE oli parempi 2-4, marraskuussa puolestaan Ketterä haki 3-6 vierasvoiton Hakametsästä. Helmikuun alussa KOOVEE voitti jälleen Imatralla, nyt lukemin 1-3.

Runkosarja lähenee loppuaan ja panokset kovenevat sitä myöten. KOOVEElla ja KeuPa HT:lla on vielä viisi ottelua jäljellä, joten kamppailu pudotuspelipaikasta käy kuumana. Tule tänään Hakametsään kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!