Lauri Huhdanpää tuo KOOVEEseen johtajuutta

KOOVEEn joukkue sai kaipaamaansa johtajuutta, kun 25-vuotias hyökkääjä Lauri Huhdanpää päätti jäädä vielä ainakin kaudeksi kotimaahan pelaamaan. Tänä kesänä on moni mestistaustainen pelaaja lähtenyt ulkomaille pelaamaan, mutta vallitsevat olosuhteet saivat Huhdanpään jäämään vielä Suomeen.

Kaikkia kolmea tamperelaisseuraa juniorina edustanut Huhdanpää ehti neljä kautta kiertää Mestistä muualla, Joensuu-Keuruu-Iisalmi -akselilla, ennen paluuta kotikaupunkiin. KeuPa HT:ssa hän saavutti myös Mestiksen mestaruuden kaudella 2017-18.

Huhdanpää haluaa tuoda KOOVEEseen johtajuutta niin jäälle kuin pukukoppiinkin, tämä varmasti miellyttää myös päävalmentaja Juuso Hahlia. Harjoituspelien perusteella vastuuta on tarjolla ja hyökkääjä on myös sitä valmiina ottamaan vastaan.

KOOVEE pelaa tällä viikolla kaksi harjoituspeliä. Torstaina Haka 2-hallissa klo 20.15 isäntänä on Ilveksen U20-joukkue, jonka perämisessä ovat viime kauden KOOVEE-valmentajat Miikka Kuusela sekä Juha Selin. Perjantaina KOOVEE puolestaan matkaa Heinolaan, jossa tarkoitus on maksaa kalavelkoja viime viikolla Tampereella voittaneelle Peliitoille. Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 4.9. jolloin vastaan luistelee K-Vantaa. Tervetuloa kannustamaan silloin KOOVEE kotivoittoon!