Luisteluvoimainen ja työteliäs KOOVEE lähtee paineistamaan FPS:a laajalla rintamalla

KOOVEEn harjoituskauden ensimmäinen ottelu pyörähtää käyntiin tänään klo 18.30 Haka 2:ssa. Vastustajaksi saapuva FPS pelasi vahvan edelliskauden ja sijoittui lopulta neljänneksi. KOOVEEn tapaan on forssalaisten joukkueessa tapahtunut pelaajamuutoksia ja molemmilla on varmasti tässä vaiheessa vielä viisikkopeli hiukan hakusessa.

FPS on jo yhden harjoituspelin ehtinyt pelaamaan. Viime viikolla TUTO voitti forssalaiset kotonaan niukasti 2-1. FPS:n ainokaisen maalin iski tuolloin Konsta Keteli. Luotettava Petrus Lintonen torjui heidän maalillaan peräti 36 kertaa.

KOOVEEn päävalmentaja Miikka Kuusela lähtee syksyn ensimmäiseen otteluun luottavaisin mielin.

“Hyvillä mietteillä lähdetään peliin. Puolitoista viikkoa olemme nyt yhdessä treenanneet ja jätkiä on ollut hyvin paikalla. Hyvin on saatu painaa myös viisikkoharjoituksia. Todella vauhdikkaita treenejä ovat olleetkin, ehkä viikonloppuna alkoi vähän väsymystä näkymään. Saadaan laadukas joukkue jäälle, ja vaikka harjoituspelistä onkin kyse, niin kyllä me voittoa ilman muuta lähdetään hakemaan.”

Kuusela odottaa mielenkiinnolla näkevänsä varsinkin uusien pelaajien edesottamuksia jäällä.

” Kyllähän yksilöillä varmasti on kova halu tässä vaiheessa tuoda itseänsä esiin, ja sitähän me valmentajatkin toivomme. Itselläni on vahva luotto siihen, että pelaajat lyövät nyt heti ensiimmäisestä pelistä alkaen itsensä ihan täysillä likoon. Toki haluamme nähdä myös jäällä harjoiteltuja asioita.”

KOOVEE on saanut hyvin harjoitella ja pääpaino pelillisissä asioissa on ollut puolustuspelaamisessa. Toki maalinedustan pelaamista on korostettu myös toisessa päädyssä.

“Painopisteenä on ollut oman maalin suojaaminen sekä pakkien boxaaminen. Hyökkääjiltä odotetaan sitä, ettei kiekkoja pääse omalle maalille ja blokkaamiset on kunnossa. Hyökkäyspelissä on tarkoitus luoda oikein kunnolla painetta vastustajan maalille. Sinne täytyy saada sekä pelaajia että kiekkoja, niistä sitten joko suoria maaleja tai ripareiden kautta.”

Kokoonpano illan otteluun näyttää vahvalta:

Maalivahdit:

35 Virtanen Verneri

30 Roos Reima-Ville

Pakkiparit:

14 Wehmas Jeremi – 23 Hänninen Jami

12 Västilä Markus – 7 Kantola Oskari

33 Ruusu Elias – 13 Hautala Matias

6 Hällfors Kalle – 4 Wolin Adam

Hyökkäysketjut:

15 Markkula Samu – 29 Hakanen Santtu – 26 Kangasniemi Okko

24 Koivula Vili-Jesperi – 32 Iso-Mustajärvi Tomi – 16 Sillanpää Santeri

8 Nieminen Ville – 17 Kinnari Aku – 21 Kivimäki Jere

18 Ojala Aleksi – 19 Aho Perttu – 28 Metsänen Verneri

 

Samu Markkulan miettett voit katsoa ja kuunnella tästä: