Mestiksen pudotuspelit saapuvat Tampereelle

Kevät on kiekkoilun juhla-aikaa ja tamperelaislle onkin luvassa todella juhlava kevät. Valtakunnan legendaarisimmassa jäähallissa Hakametsässä alkaa ensi viikolla Mestiksen pudotuspelit, joissa KOOVEE lähtee haastamaan sarjan kärkijoukkueita villi kortti -kierrokselta taipaleensa aloittaen.

Runkosarjan lopulliset sijoitukset ratkeavat vasta lauantaina, siten myös KOOVEEn ensimmäinen vastustaja sekä kierroksen kotietu. Pelipäivät ovat kuitenkin jo selvillä ja maanantaina pelit aloitetaan.

Todennäköisimmin vastustaja on K-Vantaa, jonka kanssa KOOVEE on tällä hetkellä tasapisteissä. TUTO Hockey pystyy vielä tilannetta sekoittamaan, sillä he ovat kuusi pistettä kaksikkoa perässä. Turkulaisten maalisuhde on sekä KOOVEEta että K-Vantaata parempi, eli tasapisteisiin päästessään he ohittaisivat molemmatkin. Tämän iltainen KOOVEEn vierailu Turussa on siinäkin suhteessa tärkeä.

Villi kortti -kierros pelataan paras kolmesta -systeemillä eli kahdella voitolla pääsee jatkoon. Mikäli ratkaisua ei löydy vielä keskiviikon otteluiden jälkeen, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu torstaina. Puolivälierät alkavat jo heti lauantaina, joten ottelutahti tulee olemaan todella tiivis. Villi kortti -kierroksen voittajat saavat vastaansa runkosarjan kaksi parasta joukkuetta eli K-Espoon sekä Ketterän.

Tule kokemaan KOOVEEn matkassa Mestiksen pudotuspelien tunnelma. Villi kortti -kierroksella lippujen hinnat ovat samat kuin runkosarjassakin ja edullinen 2in1-tarjous myös voimassa. Kaksi lippua yhden hinnalla pudotuspeleihin on tarjous, jota ei kannata jättää hyödyntämättä!