Tuplaottelut K-Vantaata vastaan alkavat tänään vieraissa

Tällä viikolla KOOVEE kohtaa pelkästään K-Vantaan, jota vastaan pelataan niin vieraissa kuin kotonakin. Tänään on vuorossa vierailu Tikkurilaan Trio Areenalle, jossa lohipaitainen kotijoukkue toimii isäntänä.

Vantaalaiset ovat pelanneet alkukauden mainiosti ja ovat sarjassa kolmantena K-Espoota ja Ketterää takaa-ajaen. Viime viikon kolmesta ottelustaan K-Vantaa keräsi kuusi pistettä, kun TUTO kaatui Tikkurilassa ja Latviasta tuomisina oli sekä voitto että tappio.

Ylivoimapelaaminen on lohipaidoilta sujunut myöskin erinomaisesti, Mestiksen kolmanneksi paras ylivoima on toiminut 26.09% tarkkuudella. KOOVEE on saanut hiukan omaa tilastoaan paranneltua, mutta onnistumisprosentilla 12.31% pidetään hallussa vasta 13.sijaa.

Alivoimatilastossa sijoitukset kääntyvät toisin päin, KOOVEE pitää viidettä sijaa hallussaan 80.25% onnistumisellaan, kun taas K-Vantaa on niukasti takana kahdeksantena onnistumisprosentin olessa 79.66%.

Kotijoukkueen parhaat pistemiehet ovat Jaakko Kuusisto (11+9), Tomi Purmola (10+7) sekä Emil Oksanen (6+9). Torjuntavastuuta on pääsääntöisesti kantanut Samuli Tervo (91.68%) ja häntä on ajoittain tuurannut Mikko Holopainen (88.08%).

Joukkueet ovat ehtineet kohdata toisensa jo kahdesti alkukauden aikana, K-Vantaan voittaessa molemmat kohtaamiset. Viime kaudella KOOVEE oli keskinäisissä otteluissa parempi voitoin 3-1.

KOOVEE lähtee tänään hakemaan kolmatta peräkkäistä voittoa. Kokoonpanossa ei isoja muutoksia lauantaiseen nähdä. Maalilla jatkaa Samu Pakarinen ja luukulle palaa Reima-Ville Roos.

Puolustajien lukumäärä nousee yhdellä, kun Adam Wolin hyppää mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Jami Hänninen ja Kalle Hällfors vaihtavat paikkaa, joten parit ovat tänään:

7 Kantola Oskari – 11 Airola Santeri

18 Wehmas Jeremi – 23 Hänninen Jami

36 Ruusu Elias – 5 Hällfors Kalle

42 Wolin Adam

Hyökkääjissä ainoastaan nelosketju kokee muutoksia, kun Perttu Aho jää pois ja hänen tilalleen nousevat Jere Kivimäki ja Jesse Nyppeli. Ketjut tänään:

26 Kangasniemi Okko – 27 Hakanen Santtu – 15 Markkula Samu

8 Nieminen Ville – 55 Iso-Mustajärvi Tomi – 72 Sillanpää Santeri

33 Järventie Emil – 52 Bau Samu – 14 Korhonen Joona

21 Kivimäki Jere – 20 Aalto Santeri – 9 Nyppeli Jesse

Ottelu alkaa Tikkurilan Trio Areenalla klo 18.30 ja perjantainahan joukkueet kohtaavat toisensa Hakametsässä samaan kellonaikaan. Kotipelin liput saa kätevästi: https://www.lippu.fi/artist/koovee/