Viikkoraportti: Viime viikon saalis kolme pistettä, tarkoitus tuplata tällä viikolla

Viime viikolla KOOVEE pelasi kahdesti ja molemmat kotonaan. Keskiviikkona oli vastassa KeuPa HT ja Itsenäisyyspäivänä Jokipojat. Molemmissa otteluissa voittajaa jouduttiin selvittelemään pidemmän kaavan mukaan.

KOOVEE – Keupa ht 3-4 vl

Keskiviikon ottelu oli vauhdikas ja molemmilla joukkueilla oli omat painostushetkensä. Hiukan jo näytti siltä, että KOOVEE nappaa ottelusta kolmen pisteen voiton, mutta päätöserän lopulla tuomittu jäähy koitui kohtalokkaaksi ja vieraat saivat siirrettyä ratkaisua jatkoajalle. Jatkoajalla ei kuitenkaan maaleja nähty, joten voittolaukauskilpailun kautta lähdettiin paremmuutta etsimään. KOOVEE ei saanut yhtään onnistunutta suoritusta, joten KeuPan William Mäkisen maali ratkaisi lisäpisteen vieraille.

koovee – jokipojat 3-2 vl

Perjantain Itsenäisyyspäivän ottelun vastustaja Jokipojat oli liikkeellä todella liukkailla luistimilla. Ottelussa oli todellakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sekä paljon kovia taklauksia. Viihdyttävässä ottelussa toinen erä oli KOOVEElta hiukan heikko ja vieraat pääsivätkin johtoon. Vahva kolmas erä puolestaan toi tasoituksen ja jälleen oli jatkoajan vuoro. Tälläkään kertaa ei ratkaisua onnistuttu jatkoajalla saamaan, joten toista kertaa peräkkäin voittajaa etsittiin voittolaukauskilpailun kautta. Tällä kertaa KOOVEEn Anton Ollikainen oli ainoa onnistuja ja nyt lisäpiste siis KOOVEElle.

sarjakakkosena uuteen viikkoon

Tämä viikko aloitetaan ensin vierasottelulla K-Vantaata vastaan. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat jo neljännen kerran toisensa tämän kauden Mestiksessä. Edelliset ottelut ovat päättyneet KOOVEEn voittoon, joten suurin odotuksin lähdetään nytkin voittoa hakemaan.

Lauantaina jatketaan jälleen Hakametsässä ja silloin vastaan asettuu vahva SaPKo. Molemmat joukkueet ovat sarjan kärkikolmikossa ja odotettavissa on todella tiukka taistelu. Joukkueet ovat kahdesti toisensa kohdanneet ja voitot ovat menneet ristiin molempien voittaessa kotiottelunsa.

Vahva kahdensuunnan sentteri Aleksi Luhtalampi on ollut isossa roolissa varsinkin jäähyntappajana sekä johtoaseman varmistajan. Kuuntele miehen mietteet maanantain aamujäiden jälkeen: