Saturday 19:45w
Hokki – KOOVEE 2-3 (1-1,1-2,0-0) Eilen maukkaan 4-7 vierasvoiton IPK:sta napannut KOOVEE jatkoi matkaansa tänään Kajaaniin Hokin vieraaksi. Sen verran muutosta kokoonpanoon oli tehty, että Patrik Hamrla luisteli tolppien väliin ja Tomi Purmola nousi eilen ottelun loppuhetkillä itseään loukanneen Samu Markkulan tilalle. Ottelun alku hieman viivästyi, kun toimitsijat huomasivat päävalmentaja Miikka Kuuselan nimen puuttuvan kokonaan... Lue koko artikkeli.
Eilenw
IPK – KOOVEE 4-7 (3-3,1-2,0-2) Mestis-pelit ovat tunnetusti vauhdikkaita sekä tapahtumarikkaita, siitä nähtiinkin malliesimerkki Iisalmella IPK:n ja KOOVEEn ottaessa mittaa toisistaan. Maalintekokilpailussa paremmin pärjäsi KOOVEE, joka näin otti kauden toisen voittonsa. Joukkue oli selvästi sisuuntunut heikosta kotiesityksestä ja nyt parannusta oli tapahtunut joka osa-alueella. Erä 1: Ainakin pöytäkirjanpitäjällä oli kiireinen avauserä, kun erän aikana kirjattiin... Lue koko artikkeli.
2 päivää sitten.w
KOOVEE metsästää pisteitä tänään ja huomenna Itä-Suomessa, tänään isäntänä toimii kovakuntoinen IPK ja huomenna avausvoittoaan odottava Hokki. IPK on voittanut molemmat pelaamansa ottelut, ensin kaatui Hermes kotona 5-3 ja seuraavaksi iisalmelaiset hakivat 2-4 vierasvoiton RoKi:sta. Tehomiehenä IPK:lla on toiminut toisen polven kiekkoilija Samuel Timonen, joka on kerännyt 2+2 tehot pelaamissaan otteluissa. Viime kauden neljästä kohtaamisesta... Lue koko artikkeli.
3 päivää sitten.w
KOOVEE – Kiekko-Pojat 2-4 (0-0,1-3,1-1) KOOVEE pääsi vihdoin myös kotiyleisön edessä avaamaan Mestis-kautensa, kun Joensuun Kiekko-Pojat oli saapunut Hakametsään. Kiekko-Pojilla oli allaan jo kaksi ottelua, joista tuloksena oli sekä voitto että tappio. KOOVEElle ottelu vasta kauden toinen, avausottelussaan Keravalla joukkue kaatoi valtakunnan puhuimman joukkueen eli Jokerit. Ennen peliä juhlittiin ja kukitettiin Samu Markkula 400 pelatun... Lue koko artikkeli.
4 päivää sitten.w
Riemukas vierasvoitto Jokereista on jo taakse jäänyttä elämää ja on aika tehdä uusia urotekoja. Keskiviikon kotiavaukseen KOOVEEn vieraaksi luistelee Joensuun Kiekko-Pojat, jolle ottelu on jo kolmas sarjaottelu. Joensuulaiset aloittivat kautensa perjantaina, jolloin kotijoukkue Ketterä oli selkeästi parempi maalein 9-3. Lauantaina Kiekko-Pojat pääsivät “kotiavauksessaan” kaatamaan Kajaanin Hokin myös selvin 6-2 -lukemin. Halliremontin vuoksi Kiekko-Pojat pelaavat koko... Lue koko artikkeli.
lauantai 23. syyskuu 2023w
JOKERIT – KOOVEE 2-3 (0-3,0-0,2-0) Eilen jatkoaikavoiton K-Espoosta napannut Jokerit lähti täpötäyden kotilyleisön edessä hakemaan toista voittoa,mutta Tampereen KOOVEE oli pukenut työhaalarit päälle ja syötti isännille katkeraa kalkkia jo avauserässä ottaen 0-3 johdon. Jokerit kiri vahvasti, mutta tiukasti puolustanut KOOVEE piti pintansa ja nappasi täyden pistepotin matkaansa Keravan hallilta. Erä 1: Jokerit ja Keravan hallin... Lue koko artikkeli.
torstai 21. syyskuu 2023w
Suomen Viihdyttävintä Lätkää on tarjolla tälläkin kaudella 312 runkosarjaottelun verran ja siihen vielä päälle niin pudotus- kuin karsintapelitkin. Alkavaa kautta voidaan hyvällä syyllä kutsua Kaikkien Aikojen Kaudeksi, sillä kotimaiselle kiekkokartalle palaava Jokerit kiinnostaa jääkiekkoilun ystäviä ympäri Suomea. KOOVEEn ensimmäinen ottelu onkin juuri Jokereita vastaan perjantaina Keravan jäähallissa. Jokerit tosin ottavat K-Espoon kanssa varaslähdön kauteen jo... Lue koko artikkeli.
perjantai 15. syyskuu 2023w
KOOVEE – TUTO Hockey 5-1 (0-0,2-0,3-1) Kauden alku lähenee ja viimeisiä harjoitusotteluita pelataan. KOOVEE ja TUTO kohtasivat toisensa Hakametsän legendaarisessa jäähallissa, molemmille kyseessä oli kenraaliharjoitus ensi viikon perjantaina alkavaa Mestiksen kautta varten. Erä 1: Avauserä sujui erittäin tasaisissa merkeissä, kummankaan joukkueen saamatta varsinaisesti pelin ohjia käsiinsä. KOOVEE joutui kaksi jäähyä tappamaan, onnistuenkin niissä suhteellisen hyvin.... Lue koko artikkeli.
torstai 14. syyskuu 2023w
Ensi viikolla alkavaan Mestikseen valmistautuva KOOVEE pelaa tänään viimeisen harjoitusottelunsa, kun Hakametsään saapuu vieraita Turusta. Myös TUTOlle tämä on kenraaliharjoitus, jossa hiotaan viimeiset kuviot kuntoon ennen sarjan avausta. TUTO on pelannut seitsemän harjoitusottelua, joista voittoja on irronut neljästä kamppailusta. Turkulaiset voittivat FPS:n kahdesti sekä Ketterän ja Zemgalen kertaalleen. Tappiot tulivat K-Espoolle kahdesti ja Jokereille kerran.... Lue koko artikkeli.
perjantai 08. syyskuu 2023w
KeuPa HT – KOOVEE 5-0 (1-0,3-0,1-0) Eilen Hakametsässä KOOVEE oli KeuPa:a parempi maalein 5-2, mutta tänään osat kääntyivät Keuruulla. KOOVEElta oli viimeistelyn tehokkuus jäänyt Tampereelle, eikä maalinteossa onnistuttu hyvistäpaikoista huolimatta. KOOVEElla oli jonkin verran muutoksia kokoonpanossa. Torjuntavuorossa oli tänään Patrik Hamrla ja hyökkäyksessä viilettivät Samu Bau ja Jakub Kos. Hienoa nähdä Jakub jälleen tositoimissa viime... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023w
KOOVEE – KEUPA HT 5-2 (2-0,2-1,1-1) KOOVEEn harjoituskauden ensiesiintyminen Hakametsässä oli onnistunut suoritus ja tuotti joukkueelle syksyn ensimmäisen voiton. Terävyyttä KOOVEElla löytyi kaksi erää, kolmannessa erässä alkoi ehkä jo hiukan maitohapot pohkeissa jylläämään. Erä 1: KOOVEE tuli otteluun todellakin isännän ottein ja otti pelin hallinnan vahvasti itselleen. Heti ensi minuuteista lähtien joukkue loi useita näyttäviä... Lue koko artikkeli.
keskiviikko 06. syyskuu 2023w
Tällä viikolla KOOVEE kohtaa KeuPa HT:n kahdesti, tänään Hakametsässä ja huomenna Keuruulla. Reilun kahden viikon päästä alkavaan Mestiksen runkosarjaan valmistautuminen on vierailla sujunut isäntiään aavistuksen paremmin, sillä KOOVEE hakee vielä syksyn ensimmäistä voittoaan. KeuPa HT:lla on takanaan neljä harjoitusottelua, joista he ovat kolme voittaneet. Ensimmäinen päänahka oli varmasti mieluinen, sillä vahvaa paluuta suomikiekon kartalle tekevä... Lue koko artikkeli.
More posts